Eyeko 3-in-1 cream

Categoriën Huidverzorging
een grote pot, hier ga ik zeker lang mee doen!
Een grote pot, hier ga ik zeker lang mee doen!

Een tijdje geleden had ik de Eyeko 3-in-1 cream besteld via de webshop van Eyeko. Ik was erg benieuwd omdat ik er veel positieve dingen over had gelezen op diverse andere beautyblogs, zoals die van Miss Lipgloss en Beautygloss. Nu heb ik hem zelf getest, en vandaar deze review.

Een hele mooie glans!
Een hele mooie glans!

De Eyeko 3-in-1 cream heeft zijn naam te danken aan het feit dat je hem voor drie dingen kunt gebruiken: als dagcrème, als highlighter en als oogcrème. Ik heb alle drie de varianten geprobeerd.

Als eerste als dagcrème. De crème zou een ‘mooie natuurlijke gloed’ moeten geven. Ik vind het echter helemaal niks. Ik heb echt niet veel gebruikt, maar mijn gezicht glansde aan alle kanten. Zelfs met foundation erover heen was het echt nog way to much. Best een tegenvaller dus.

Maar je kunt hem dus ook als highlighter gebruiken! Ik heb het aangebracht onder mijn wenkbrauwen en op mijn jukbeenderen (net boven je wangen) en het geeft echt een hele mooie glans. Die natural glow die het als dagcrème zou moeten geven, kun je dus veel gemakkelijker bereiken als je hem als highlighter gebruikt. Kies de plaatsen op je gezicht die je naar voren wil brengen (meestal dus je wenkbrauwbot en/of jukbeenderen), breng er een kleine hoeveelheid van de crème aan en klaar!

Als laatste heb ik hem als oogcrème gebruikt. Ik vond hem oke, maar niet bijzonder. Hij hydrateert wel goed, dus als je huid onder je ogen droog is, is het zeker een aanrader.

Dus: als highlighter super, als oogcrème oké en als dagcrème niet doen.

Superschattige verpakkingen!
Superschattige verpakkingen!

Omdat ik bij mijn bestelling ook een ambassador code ingevoerd had (die van Miss Lipgloss), kreeg ik nog twee cadeautjes bij mijn bestelling waar ik erg blij mee was: een gezichtsreinigingsdoekje en een rose zalf. Het doekje is prima, niks op aan te merken. De rose zalf is ook erg fijn; perfect voor droge plekjes.

Liefs, Laura

3 thoughts on “Eyeko 3-in-1 cream

  1. ik heb de donkere versie maar ach…vind het ook alleen als highlight iets…en dan is het een belachelijk grote pot…dus achteraf gezien had ik het liever achterwege gelaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.