qhmjm copy

Zoals jullie in mijn vorige stukje al hebben kunnen lezen, is het Mint Julep masker van Queen Helene echt mijn favoriete masker. Het is een kleimasker met mint er in. Een kleimasker is vooral geschikt voor de wat vettere huid, maar ook voor andere huidtypen werkt dit masker perfect.

Hoe werkt het?

  1. Je brengt een royale hoeveelheid van het masker aan op je gezicht. Vermijd hierbij het gebied rond je ogen. Het is belangrijk dat je je huid niet meer door het masker heen ziet. Veel mensen zijn veel te zuinig bij het aanbrengen van een masker (we blijven Hollanders). Als je wil dat het masker echt goed werkt, kun je beter te veel dan te weinig aanbrengen. Als je toch niet zo veel van het masker wil gebruiken, kun je het ook alleen op de probleemgebieden aanbrengen. Bijvoorbeeld de gebieden waar je last hebt van puistjes of mee-eters.
  2. Wanneer je het masker net hebt aangebracht, kan het zijn dat je huid tintelig of een klein beetje branderig aanvoelt (dat is bij mij in ieder geval zo). Geen paniek, dit is het masker dat zijn werk doet. Wanneer het branderige gevoel na 5 á 10 minuten nog niet verdwenen is, is het beter om het masker er af te halen omdat het een allergische reactie kan zijn (al heb ik nog niemand gehoord die hier last van had). Na een tijdje komen er op enkele plaatsen gaatjes in het masker. Dit is het teken dat het masker goed in de huid dringt. Het verwijdert puistjes en mee-eters die daar zaten.
  3. Het duurt ongeveer 15 minuten voordat het masker droog en hard is. Er komen dan kleine scheurtjes in het masker. Wanneer het helemaal droog is, kun je het masker er af halen met een nat washandje of er af spoelen met water.
  4. Wanneer je het masker er af hebt gehaald, kan het zijn dat je huid een beetje rood is. Dit trekt bij mij altijd vrij snel weg (10 minuten), bij anderen duurt het wat langer (30 minuten).

Ik vind het masker echt geweldig. Gewoon omdat je direct resultaat ziet en je huid er heerlijk zacht van wordt. Het heeft ook nog eens zo’n typisch groene kleur, zoals je in films wel eens ziet, hihi.

Het Queen Helene Mint Julep Masque is te koop in de toko of in afroshops, maar niet bij allemaal. Zo ben ik het in mijn woonplaats nog nooit tegengekomen. Ik heb hem dan ook op Ebay gekocht. Daar is het goedkoper dan in de winkel maar er komen er nog wel verzendkosten bij, waardoor je uiteindelijk toch nog duurder uit bent. Kijk dus eerst bij jou in de buurt in een toko of afroshop. Een grote tube kost daar ongeveer 4 á 5 euro.

Liefs, Laura

5 thoughts on “Mint Julep Masque

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.