oliebrandertje met soy scent

Vandaag is het pakjesavond en ik hou er van. Ik hou sowieso van tradities: beschuit met muisjes bij een geboorte, oliebollen eten met oud & nieuw, kaarsjes uitblazen op je verjaardag en zo ook pakjesavond met Sinterklaas. Ik vind het dan ook best wel jammer dat de Sint ons land alweer bijna gaat verlaten. Gelukkig staat Kerstmis voor de deur en stiekem vind ik dat nog leuker dan Sinterklaas, vooral de sfeer van Kerstmis en die andere leuke traditie: de kerstboom. Ik hou van de lichtjes die je overal ziet met Kerst en van de gezelligheid die hierdoor ontstaat. Ik kan bijna niet wachten tot het écht Kerstmis is.

Gelukkig heb ik iets gevonden om al in de Kerststemming te komen: Soy Scents. Ze zijn te koop bij The Secret Garden en je hebt er vier voor €2,95. Soy Scents zijn blokjes geparfumeerde sojawas die je in een oliebrander kunt leggen. De warmte van het kaarsje smelt de was zodat de geur vrijkomt en zich door de kamer verspreidt. Heerlijk! Er zijn verschillende soorten geuren en de voorraad verandert voortdurend. Ikzelf heb de geuren: Japanese Plum, Christmas Cookie, Christmas Tree en Driving Home for Christmas. Als dit geen kerstsfeer oproept dan weet ik het ook niet meer!

soy scents in  organzazakje

Bij The Secret Garden krijg je de Soy Scents in een leuk organzazakje!
Ook leuk om cadeau te doen!

Je doet behoorlijk lang met één Soy Scent. Je hoeft namelijk niet in één keer het hele ding in de brander te doen, je kan er eenvoudig een stukje afsnijden. Bovendien duurt het best lang voordat zo’n klein stukje helemaal is opgebrand. Ik heb zelf de geur ‘Christmas Cookie’ al getest en hij ruikt echt heerlijk, je ruikt vooral de vanille! Mijn vader kwam mijn kamer binnen en zei dat het hier naar suikerspin rook. Dat kan natuurlijk ook.

soy scent

Liefs, Laura

1 thought on “Soy Scents

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.