AIFW januari 2010

Categoriën Fashion

Van 23 t/m31 januari is Amsterdam the place to be voor fashionaddicts. Hier vindt dan namelijk de Amsterdam International Fashion Week (AIFW) plaats. Er zijn shows van o.a. Jan Taminiau, SuperTrash, OntFront, Claudia Sträter, Replay en Bibi van der Velden. De catwalk shows zijn van 27 t/m 31 januari, maar deze zijn alleen toegankelijk op uitnodiging.

Gelukkig is er  ook Fashion Week Down Town (23 t/m 31 januari) en dat is voor iedereen toegankelijk. Ook hier zijn er modeshows, feesten en kun je designer items kopen. Erg leuk dus voor de modeliefhebbers onder ons.

Ik mag naar de show van OntFront en Bibi van der Velden maar ik kan helaas niet! Het is een beetje lastig met vervoer en het OV is geen optie omdat ik dan niet op tijd aanwezig kan zijn want ik heb ook nog andere verplichtingen. Ik baal echt heel erg, maar het is niet anders. Over een half jaar weer een AIFW zullen we maar zeggen :).

Liefs, Laura

5 thoughts on “AIFW januari 2010

      1. Nee, helaas geen tijd voor! :( Deze week heb ik het enorm druk. School is weer begonnen, as you know, en het weekend is vol gepland met feestjes (ook niet verkeerd natuurlijk ^^) maar helaas dus geen tijd voor Fashion Week Down Town :(.

        Oh, en de volgende AIFW is al over een half jaartje hoor :D Altijd 2 keer per jaar: 1 keer in januari en 1 keer in juli. Nou is juli ook niet zo’n fijne maand i.v.m. tentamens en vakantie enzo, dus ik moet nog even kijken of het dan wel uitkomt. Ik ben ook niet zo dat ik alles af ga zeggen om bij de AIFW te zijn ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.