Nieuw haar

Categoriën Haar

Ik ben naar de kapper geweest en heb een pony laten knippen dit keer. Normaal had ik altijd een schuine lok maar ik vond het wel weer eens tijd voor wat anders. De kapster zei eerst dat ik geen pony kon hebben, omdat ik weerborstels daar heb en dan krijg je van die gaten in je pony, maar toen ze er mee bezig was heeft ze de pony wat meer naar achteren gepakt zodat het toch kon. Zie hier het resultaat:

Ik moet er nog wel even aan wennen hoor. Ik denk dat ik het met een schuine lok toch leuker vind en gelukkig is het zo geknipt dat ik het ook nog met een schuine lok kan dragen. Maar een pony is wel leuk voor de afwisseling :). Wat vinden jullie leuker: pony of schuine lock?

Liefs, Laura

4 thoughts on “Nieuw haar

  1. Als ik de foto vergelijk met die je bij “bio” hebt staan dan vond ik de schuine lok precies iets mooier. Maar ik denk dat het vooral wennen is omdat de pony zo bol is gefohnd. Daar ben ik zelf niet zo voor :)

    1. Ja dat denk ik zelf dus ook. Die foto die bij Bio staat is sowieso één van de beste foto’s ooit gemaakt van mij :P En de blonde highlights vind ik ook mooi uitkomen op die foto, al zeg ik het zelf. Highlight die ik overigens nu niet meer heb, ik heb nu gewoon weer m’n eigen haarkleur (of iets wat daarbij in de buurt komt).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.