Schoenen opbergsysteem

Categoriën Living

Ik werd gek van al mijn schoenen die overal verspreid in huis lagen. Een paar in de kast beneden, een hoop in mijn kledingkast, een paar rondslingerend in mijn kamer enzovoorts. Daarom ging ik naar Ikea voor een opbergsysteem voor mijn schoenen. Ik vond een opberger met allemaal vakjes die je op moet hangen (bijvoorbeeld in je kast). Ik kocht er één met kleine vakjes en één met grote vakken.

Niet al mijn schoenen passen er in, ik heb nog twee paar die ik vaak aan doe beneden in de kast staan. Ik vind het zelf wel een handig systeem, alleen het nadeel is dat je schoenen op moet stapelen als je er veel kwijt wil in een kleine ruimte en sommige mensen vinden dat zonde van hun schoenen, wat ook best begrijpelijk is. De beste oplossing voor het opruimen van schoenen is natuurlijk een schoenenrek, maar daar heb ik geen plaatst voor. En met deze opberger hangen ze mooi in de kast en ziet het er nog redelijk netjes uit.

De opberger heet ‘Jäll’, die met grote vakken kost €2,50 en met kleine vakjes €1,50. De kleur past niet helemaal bij mijn kamer maar dat maakt niet uit, hij hangt toch in de kast dus niemand die het ziet. Zo’n zelfde opbergsysteem (met een andere naam maar hetzelfde principe) in wat neutralere kleur als wit of zwart kostte rond de 12 euro en ik zag bijna geen verschil met de Jäll, vandaar dat ik voor deze koos.

Liefs, Laura

9 thoughts on “Schoenen opbergsysteem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.