MAX Neon nagellak

Categoriën Nagels, Testjes

Ik hou van de Action! Ik vind het echt zo’n leuke winkel! Ze hebben er werkelijk waar van alles: keukengerei, gereedschap, schoolspullen, schoenen (oke, die zijn dan vaak heel lelijk vind ik, maar goed), badkamer stuff en nog veel meer. En, je raad het waarschijnlijk al, ook cosmetica. De shampoo’s, conditioners, douchegel enzovoorts zijn hier veel goedkoper dan bij een drogisterij. Oke, de gebruiksaanwijzing is vaak in een vreemde taal (Zweeds of zo), maar wie heeft er nou een gebruiksaanwijzing voor een shampoo nodig? Ze hebben helaas niet zo veel merken als bij een drogisterij, dus je kunt waarschijnlijk niet álles wat je gebruikt in deze winkel vinden.

Ik had nog nooit iets getest van het make-up merk dat ze daar verkopen (MAX) en toen ik deze 6 neon nagellakjes voor maar €1,39 (voor 6!!!) zag liggen, heb ik ze uiteraard meegenomen om ze te testen.

Ik verwachtte niet veel van de lakjes. Ik bedoel, 6 lakjes voor nog geen anderhalve euro dat kan toch niks zijn? Maar zie hier de swatches (oranje is niet gedaan, ik heb maar vijf vingers aan één hand):

De kleuren komen helaas niet goed over op de foto. In werkelijkheid zijn ze kleuren feller, meer neon.

I was amazed! Ze drogen supersnel en dat vind ik heeeeel fijn want ik ben ongeduldig. Ik heb twee laagjes gedaan en ze dekken best goed! Behalve de gele en de paarse kleur, daar heb ik drie laagjes moeten aanbrengen voor een goede dekking en daarom is de gele kleur ook een beetje streperig. Maar, who cares, voor €1,39 ben ik hartstikke happy met mijn nagellakjes en iedere nagel een andere kleur is eigenlijk best leuk voor carnaval…

Liefs, Laura

25 thoughts on “MAX Neon nagellak

  1. Ik heb er ook een, niet dat pakketje maar een losse. Een roze, en die is na een laagje ook echt al superfel en hij droogt ook nog eens heeeel snel. Hij chipte bij mij wel na 2 dagen, maar ach. Dat was zonder topcoat en voor zo weinig geld had ik niks te klagen:)

  2. bij de ingredienten zit alleen wel heel veel troep, wordt allemaal in china gemaakt en je wil niet weten watvoor ingredienten dit zijn.. Nee ik trap er niet meer in :P maar voor die prijs .. ach je betaald er ook niks voor.

  3. Ik heb ze ook gekocht en in het begin zijn ze heel mooi en dekken ze ook goed.
    maar na ongeveer een maand worden ze heel dik en stroperig en voor nail-art is dat niet handig. maar de andere nagellakken van max nails zijn wel goed. die zijn wat dunner maar de top-coat daarvan vind ik heel goed en die kost maar €0,45. koopje duzz

  4. Ik heb een setje van MAX nails en 3 nagellakjes: Basecoat, Topcoat en een kleur PEACH. De peach is SUPERMOOI en FIJN! Droogt maar in 50 sec?? SUPERGOED DUS!! En dekt al na 1 laagje! Cool!!

    1. Dat komt omdat dit artikel al bijna een jaar oud is. De meeste bezoekers kijken bij de recente artikelen en komen alleen bij oude uit als ze er naar zoeken of gewoon rond aan het kijken zijn :).

  5. ik heb ze gisteren gekocht en vind ze ook super goed!!
    ik doe er wel een laagje glas nagellak op zodat het langer bijft zitten!!!!

  6. Ik heb ze ook al best wel lang, en ze zijn superfijn! Ik heb er best veel tegelijk gekocht en ik geef ze aan heel veel mensen als cadeau voor de verjaardagen, heel fijn!
    xxxJWZ

  7. ik heb ze ook gekocht maar voor 20 cent want bij ons ging de action sluiten dus was alles echt super goedkoop!
    Ben er ook super blij meee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.