Test: e.l.f. kwasten

Categoriën Testjes

Een tijdje geleden bestelde ik in de Makeup Mix Shop een paar e.l.f. kwasten. Voor maar één dollar (= ongeveer E0,70) per stuk wilde ik er best een paar proberen. Ik kocht de eyeshadow brush, de concealer brush en de defining eye brush. Ik had ze natuurlijk allemaal kunnen kopen, maar ik wilde eerst testen of ze wel goed waren.


Allereerst de eyeshadow brush. Ik gebruik hem tegenwoordig dagelijks, ik vind hem zo ontzettend fijn! Hij is niet te hard, niet te zacht, gewoon precies goed! De oogschaduwkwast is best wel breed, dus als je heel precies wil werken kun je beter een smallere nemen. Ikzelf gebruik meestal maar één of twee oogschaduwkleuren, en dat gaat prima met deze kwast. Echt een aanrader deze!

Dan de concealerkwast. Hij werkt prima, maar ik breng mijn concealer toch nog het liefst met mijn (schone!) vingers aan. Ik ben er sowieso van overtuigd dat je vingers de beste tools zijn om mee te werken. Als het even kan breng ik soms zelfs mijn oogschaduw met mijn vingers aan, daarom heb ik zelf ook niet zo veel kwasten. Nogmaals: als je een concealerkwast zoekt is deze kwast gewoon goed, maar ik gebruik hem zelf amper.

Als laatste de defining eye brush. Tja, dat was een beetje een miskoop. Ik had niet echt goed gekeken en dacht daarom dat het een soort angeled brush was, om een lijntje mee op of onder je ogen te maken. Maar helaas: daar is hij veel te zacht en te dik voor. Het is gewoon een schuine oogschaduwkwast. Ik gebruik hem heel af en toe, maar het meest gebruik ik de normale oogschaduwkwast.

Op de site van de Makeup Mix Shop is het tegenwoordig even zoeken naar e.l.f. producten, maar er zijn er nog een paar te koop in de ‘Limited Time Only’ sectie. Ik hoop dat het merk nog terug komt op de site! NAnders kun je e.l.f. altijd nog bestellen in de webshop van e.l.f. zelf, alleen zijn hier de verzendkosten wel hoger omdat het een Belgische site is. Binnenkort komt er ook een Nederlandse e.l.f. webshop, hoera!

Let op: E.l.f. heeft ook nog de studio kwasten, te herkennen aan de zwarte steel, en die zijn 3 dollar per stuk in de Makeup Mix Shop. Deze kwasten heb ik zelf nog niet getest.

Liefs, Laura

8 thoughts on “Test: e.l.f. kwasten

  1. Ik heb best wel veel kwasten maar het licht er maar net aan wat je zelf het prettigst vind toch? ;) Concealer breng ik ook liever met mijn vingers aan :D

  2. Hey! Wat een leuke site heb je! Heel toevallig had ik ook pas mijn bestelling binnen gekregen van een andere make-up shop. Ik had ook elf kwasten besteld haha dus het is wel leuk om hier jouw review te lezen! De studioline kwasten zijn trouwens ook echt super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.