Yves Rocher Glansrijke poeder

Categoriën Ogen, Testjes

Deze oogschaduw van Yves Rocher is één en al glitter. Het geeft een enorme glans en het ziet er feestelijk uit. De oogschaduw zit in een flesje met een klein gaatje aan de bovenkant. Je schudt een beetje oogschaduwpoeder in het dekseltje en zo kun je het gemakkelijk oppakken met je kwast of vingers. Als je het aanbrengt moet je het wel op je oog ‘deppen’ en niet vegen want dan vliegen alles glitters in het rond.

Ik vind het echt onwijs mooi! Ik hou van glitter! Er zijn verschillende kleuren en dit is de taupé kleur. Ik denkt dat ik nog een flesje bij ga halen in de kleur cuivrées (bruintint). Én hij is nu tijdelijk voor de helft van de prijs! Je betaalt dus 9 euro in plaats van 18! Sale, daar houden we van.

Liefs, Laura

12 thoughts on “Yves Rocher Glansrijke poeder

 1. Sierlijk, en niet eens overdone. Vind het een prima oogschaduw zo eigenlijk! Ik hou nooit zo van die felle kleuren maar dit gaat prima, met alleen glitters en een basic tint.

 2. Ik vind het er super mooi uitzien. Maar eigenlijk vind ik 9 euro nog altijd veel voor een oogschaduw van Yves Rocher hoor (al zit er veel in het flesje, krijg je van je leven toch niet op, dus veel nut heeft dat niet)

 3. Mooi! Ik heb ‘m nu ook gekocht. Voor bijzondere feestdagen is het altijd leuk als je iets spectaculairder voor de dag kan komen ;) Was vandaag toevallig in de Yves Rocher winkel in Rotterdam!

   1. Ik heb cuivrées gekozen. Ik twijfelde tussen die kleur en taupé. Maar ik moet het nog testen! Maar op je foto’s ziet het er mooi uit!

 4. Waaauw ik hou van die kleur! =O Echt súper mooi, heb hem nog nooit gezien bij Yves Rocher terwijl ik toch al 5 keer een bestelling heb geplaatst. Volgende keer ga ik hem bestellen =)

 5. Ik heb de kleur cuivrées uitgetest, maar die vind ik toch veel minder glitterig dan taupé. Maar het is hoe dan ook wel mooi. Al zit het wel in oogplooien aan het eind van de dag…

 6. Hallo
  Na lang zoeken heb ik het potje glansrijke poeder weer gevonden. Kan ik er een bestellen?
  Wat zijn de kosten+ verzenden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.