Garnier Clean Detox

Categoriën Huidverzorging

We weten allemaal dat het belangrijk is om je gezicht goed te reinigen. Ikzelf gebruik hier alleen reinigingsdoekjes voor, en dat werkt voor mij prima. Toch was ik ook benieuwd naar de zuiverende gel-mousse van de Garnier Clean Detox lijn.

Hoe werkt het?
“De zuiverende gel-mousse van Garnier Clean Detox bevat zuiverende groene munt met beschermende vitamine E die de toxines (vervuiling) die zich dagelijks opstapelen op de huid neutraliseert en make-up verwijderd.”

Resultaat
“De huid is verfrist, zichtbaar schoner en zuiver. De teint is stralender. Bij dagelijks gebruik helpt de zuiverende gel-mousse van Clean Detox de huid te ademen.”

Hoe te gebruiken?
“Laat de zuiverende gel-mousse in je vochtige handen schuimen. Masseer het gezicht zachtjes, met name op voorhoofd, neus en kin. Vermijd hierbij de oogcontouren. De transperante textuur ontwikkelt zich een romige mousse die geen vet laagje achterlaat op de huid. Spoel overvloedig met koud water om de huid te stimuleren.”

Ik heb de gel-mousse getest en mijn huid voelde heel zacht aan, bijna net zo zacht als na een masker. Ook voelde mijn huid verfrist aan, een lekker schoon gevoel dus. Ik heb de gel-mousse ook een tijdje dagelijks gebruikt, maar had niet het idee dat mijn huid hierdoor beter ‘ademt’. Ik gebruik hem dus af en toe, om dat verfrissende gevoel te krijgen.

Ik raad aan om deze gel-mousse niet als enige reinigingsproduct te gebruiken. Reinig je gezicht dus ook nog met reinigingsdoekjes of lotion en tonic, want hiermee verwijder je al een groot deel van je make-up. De gel-mousse is een aanvulling hierop, die de laatste restjes verwijderd.

Liefs, Laura

3 thoughts on “Garnier Clean Detox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.