Masker Onyx (Action)

Categoriën Huidverzorging, Testjes

Ik kocht dit masker bij de Action voor nog geen euro. De exacte prijs weet ik niet meer, maar het was in ieder geval zo goedkoop dat ik hem niet kon laten liggen. Ik had ook geen hoge verwachtingen van dit masker, voor minder dan een euro kan het niet veel zijn, maar producten van de Action hebben mij al vaker het tegendeel bewezen.

Wat me als eerste op viel was de vertaling voor welk huidtype dit masker is. In het Nederlands staat er ‘voor een normale, droge huid en de t-zone’. Die t-zone is meestal vettig, denk ik dan, dus zou het voor de gecombineerde huid zijn? In de Franse en Duitse vertaling staan echter de woorden ‘grasse’ en ‘fettig’ wat in het Nederlands ‘vettig’ betekent. Dus niet voor de huid die ook last heeft van droge plekjes. Maar ja, de ingrediënten cacaoboter, sheaboter en honing zijn dan weer erg goed voor de droge huid. Een beetje verward besloot ik dat ik het maar gewoon moest proberen en kijken wat het doet.

Het zijn eigenlijk twee zakjes aan elkaar, ruim genoeg voor twee maskertjes. Het masker zelf is blauw van kleur met donkerblauwe bolletjes er in en lijkt op gel. Het wordt niet hard en moet ongeveer 10 tot 15 minuten intrekken.

De huid voelt na het masker schoon, fris en zacht aan maar daar is ook alles mee gezegd. Bovendien zijn dit dingen die je op zijn minst mag verwachten. Het is geen spectaculair of intensief masker zoals het Mint Julep masker (the best!), maar gewoon een simpel maskertje. Voor die paar centen was het wel een lekker, maar als je echt resultaat wil zien (kleinere poriën, minder puistjes) dan raad ik deze niet aan.

Liefs, Laura

5 thoughts on “Masker Onyx (Action)

  1. Ik háát die maskers vn de Action! Ik dacht,ze zijn lekker goedkoop,ik koop er meteen 2,en na de eerste gebruikt te hebben had ik een groene gloed op mijn gezicht!
    Ik heb echt álles geprobeerd,van simpelste deingen tot de meest agressieve producten. Het werkte niet! En de volgende dag had ik nog school…
    Gelukkig was het een beetje weg,maarr mijn vriendinnen vroegen wel wat die groene gloed was.

    *Schaam*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.