Essence Cute as Hell

Categoriën Nieuwe Collecties

Eerder schreef ik al over de nieuwe collectie van Catrice genaamd ‘Nude Sensation’. Ze hebben hem nog steeds niet bij de Kruidvat filialen hier in Breda, of ze hebben hem wel gehad maar was nu uitverkocht. Balen dus, maar de reviews die ik over deze collectie heb gelezen waren niet helemaal positief. Vooral de nagellakjes schijnen erg tegen te vallen qua kwaliteit. Erg jammer, want die wilde ik graag aanschaffen! De blushes en oogschaduws schijnen wel weer redelijk tot goed te zijn.

Goed. Over naar het andere budgetmerk: Essence. Want ook Essence heeft een nieuwe trend collectie: ‘Cute as Hell’. Zie hier de foto’s:

Over deze collectie ben ik op het eerste gezicht niet echt te spreken. Ik weet het niet, de kleuren spreken me niet aan denk ik. Alleen de lipglossjes vind ik nog wel leuk, maar dan ook alleen de twee roze. En die star stamp, why?! Ik kan me echt niet voorstellen dat je met een ster op je gezicht rond gaat lopen, of 56 net als het ‘sterrenmeisje’ (klik voor foto). Voor een feestje, oké, en ergens op je lichaam kan ik ook nog wel begrijpen (daar kun je deze stempel ook voor gebruiken), maar niet op je gezicht.

Wat vinden jullie van de ‘Cute as Hell’ collectie?

Liefs, Laura

4 thoughts on “Essence Cute as Hell

  1. Nee, deze collectie sla ik over. De Catrice Nude collectie vind ik veel mooier. Heb 2 nagellakjes en ben daar heel tevreden over. Ik heb ook een lipstick van die collectie gekocht, maar dat was een miskoop: hij is echt onzichtbaar op mijn lippen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.