Mijn parfumsmaak is heel uitgebreid. Over het algemeen houd ik van lichte, zoete, frisse geuren maar in de winter neig ik naar wat zwaardere geuren. Ik zou eigenlijk eens een parfumanalyse moeten doen om er achter te komen wat ik nou écht lekker vind in een parfum.

Van Yves Rocher kreeg ik een miniflesje van de geur So Elixer (waar Yfke Sturm het gezicht van is!), om te testen. Het is een zoete, bloemige en sensuele geur, of zoals Yves Rocher het zelf omschrijft:

“Voor vrouwen die graag in het middelpunt staan en buitengewone vrouwelijkheid uitstralen… Een sensueel parfum dat een onvergetelijke indruk achterlaat.

Geurnoten: Bosachtig, bloemig, zoet

Het So Elixir parfum brengt u al het goede van de natuur met zuivere sambac-jasmijn, zuivere tonkaboon, essence van bergamot, damascusroos, patchoeli en wierook.”

Het komt dus heel erg overeen met hoe ik de geur zou omschrijven. Ook vind ik de geur erg toegankelijk en daarmee bedoel ik dat ik denk dat veel vrouwen deze geur lekker zullen vinden. Toch is het niet een van mijn favoriete parfums. Begrijp me goed, ik vind het een heerlijke geur maar hij is niet ‘speciaal’ genoeg om tot mijn favorieten te behoren. Ik moet zeggen dat mijn proefflesje al weer bijna leeg is, dus op één of andere manier pak ik wel steeds naar deze geur en dat zegt ook wel iets. Hij is gewoon goed voor een normale dag en dus zeker de moeite waard om een keer te testen.

En dat kan! Als je namelijk bij je bestelling in de webshop van Yves Rocher de code PR0904 invoert, krijg je een gratis miniflesje (zó schattig!) van deze geur! De code is geldig tot eind februari.

Liefs, Laura

4 thoughts on “So Elixer

    1. Bij het afronden van je bestelling in de webshop van Yves Rocher. Stond er inderdaad niet duidelijk bij, heb het even veranderd. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.