Yves Rocher cream balm

Categoriën Lippen, Testjes

Een tijdje geleden kreeg ik een pakketje van Yves Rocher met producten om te testen voor deze site. Een paar artikelen hierover hebben jullie al kunnen lezen, en dit keer heb je de cream balm / lippenbalsem voor jullie getest.

De cream balm komt uit de Couleurs Nature lijn. De producten uit deze lijn zijn helemaal samengesteld uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong zonder synthetische toevoegingen. Deze producten zijn volledig gemaakt op basis van mineralen en plantaardige werkstoffen zoals zoete amandelolie en sesamolie. De lippenbalsem bevat zoete amandelolie, sesamolie, hazelnootolie en galamboter, stuk voor stuk afkomstig uit de biologische landbouw.

Wat belooft de lippenbalsem?

Een natuurlijke glans en hydratatie. De balsem maakt de lippen heerlijk soepel en de amandelolie werkt kalmerend.

De test
De balsem is heel romig en dit maakt de lippen inderdaad lekker soepel. Ook zorgt hij voor een subtiele glans op je lippen en smaakt hij ook wel lekker. Over de hydratatie kan ik weinig zeggen. Ik  heb niet zo vaak droge lippen en als dat een keer wel het geval is, gebruik ik Labello of Vaseline of iets dergelijks. Deze balsem zou ik eerder gebruiken voor het kleurtje of de glans. Oh, en de kalmerende werking? Tja, wat is dat precies? Hoe voel je of je lippen gekalmeerd zijn? Wie het weet mag het zeggen. Ik kan alleen zeggen dat deze lippenbalsem je lippen heerlijk zacht en soepel maakt en ze een mooie glans geeft.

De lippenbalsem is in twee verschillende kleuren verkrijgbaar. De kleur die ik draag is ‘pétales de rose’ oftewel ‘rozenblaadjes’. In een potje zit 5 gram en hij kost €11,50, wat ik behoorlijk duur vind voor een lippenbalsem, maar goed. Ik kan de lippenbalsem in de online shop nergens vinden, maar in de winkels is hij wel te koop.

Liefs, Laura

9 thoughts on “Yves Rocher cream balm

  1. Ziet er best leuk uit… zou die 11,50 niet de volle prijs zijn zeg maar? Aangezien je bij de YR praktisch altijd 50% korting krijgt online of in de winkel met je klantenkaart zou het 5,75 zijn… das al heel iets anders :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.