Honeycat Cosmetics

Categoriën Huidverzorging, Webshops

Honeycat Cosmetics is een cosmeticalijn, gecreëerd en ontwikkeld door Theresa (Terry) Spruill. Alle producten zijn natuurlijk en niet getest op dieren. Hoe ze op de naam kwam? Dat kun je hieronder op het kaartje lezen (klik voor vergroting). 

Ik heb een paar producten van Honeycat mogen testen, waaronder deze badschuim en ik vind hem heerlijk! Allereerst de geur: ik ruik vooral een combinatie van kokos en shea boter, en in de verte ook nog een beetje honing. I luv coconut, dus deze badschuim is echt iets voor mij.

Het tweede grote pluspunt is het schuim. Het is niet alleen veel, maar het blijft ook nog eens lang liggen. Andere badproducten produceren soms wel veel schuim, maar dit is na 10 minuten ook weer verdwenen. Bij deze badschuim is dat niet het geval dus je kunt er lang van genieten (zeker 20 minuten). Oke, ik heb er misschien wat veel in gedaan (ongeveer 1/4 van het flesje), maar deze hoeveelheid doe ik normaal gesproken ook.

Het enige (kleine) minpunt is de prijs. De badgel kost $8,00 voor iets meer dan 230 ml. en da’s niet echt duur maar ook niet goedkoop.

Psstt… Terry probeert op dit moment om Honeycat Cosmetics ook in de Nederlandse winkels verkrijgbaar te maken. Dus wie weet kunnen we het binnenkort ook gewoon in Nederland terecht en hoeven we het niet meer online te bestellen!

Liefs, Laura

5 thoughts on “Honeycat Cosmetics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.