Opbergsysteem nagellak

Categoriën Living, Nagels

Mijn nagellakmandje was een zootje. Bovendien zat hij bomvol zodat er geen lakje meer bij kon.

Zo dus.

Toen zag ik bij de Action een schattig koffertje voor ongeveer 2 euro en besloot dat ik mijn nagellak voortaan hier in op zou bergen. In het mandje heb ik mijn remover, nail art dingen en nepnagels (nooit kopen, verschrikkelijk die plakdingen) gelegd.

Zo dus.

Ehhh ja, nu zit dat koffertje dus vol en ben ik tot de conclusie gekomen dat ik er eigenlijk helemaal niks mee opgeschoten ben. Het koffertje is wel leuker dan het mandje, dat dan weer wel. Op dit moment heb ik rond de 40 lakjes, denk ik, maar daar komen er nog een hoop bij waarschijnlijk. Ik moet dus iets anders verzinnen of nog een koffertje erbij kopen.

Hoe bergen jullie nagellak op?

Liefs, Laura

19 thoughts on “Opbergsysteem nagellak

 1. Ik heb dat koffertje ook voor nagellak. Het is wel handiger dan mandjes hoor, dit ziet stuk netter uit vind ik, en je kan lekker stapelen.
  Vind je die MAX lakjes van de action trouwens wat? Ik heb de NEON dingen wel van action, maar heb vaak tegen de MAX lakjes aangelopen, ze kosten maar 45 cent. :D maar heb geen plaats meer :’)

  1. Tja, voor 45 cent moest ik er natuurlijk wel een paar meenemen. De kleurtjes zijn wel leuk en ze dekken best goed, maar ze chippen ongelofelijk snel, na 1 à 2 dagen zonder topcoat. Verder drogen ze wel snel, maar het duurt nog even voordat de lak echt hard is. Maar ja, voor 45 cent zijn ze best leuk hoor :P.

 2. Ik heb een groot lollyblik van chupa chups waar ik alles wat met nagels te maken heeft ingooi, maar vaak ligt het ook gewoon ergens verspreid door mijn kamer, net als de rest van mijn spullen :P

 3. Ik heb een rekje op mijn studio ( waar ik studeer tijdens de week ) en daar stal ik ze uit per kleur! Echt heel onnozel en veel werk, maar iedereen die komt vind het echt leuk staan! Het is een toffe decoratie zeg maar! :D

  Vroeger deed k het ook in mandjes, maar dat werkte niet zo goed! ;)

 4. Herkenbaar probleem!
  Ik heb ook al 2x keer een nieuw mandje gehaald om m’n lakjes in op te bergen, maar ben er ook bij beide keren niets mee opgeschoten! :)

 5. Ik berg mijn nagellak ook op in een koffertje van de action. heb meteen 2 koffertjes gekocht. (middelste maat) en heb ik de ene mijn nagellakjes zitten en in de andere monstertjes van ici,da etc. ze staan gewoon bovenop elkaar.

 6. hallo wt voor setje met 6 stuks nagelak en wat voor kleuren??
  ik heb mijn lakjes en dingetjes in een schoenendoos hahaha ok maar z on schattig roze mandje halen zijn echt leuk.
  thnx voor de tips allemaal

 7. ik heb ook zo’n mandje daar zitten al mijn nagellakjes in ik heb er 39 ze passen er in maar ze zitten toch wel krap hahahaha ik heb ook van de hema een beauty-case gekocht was maar 5 euro daar zit men make-up mischien is dat iets ????

 8. Ik heb iets opgehangen een kastje zegmaar en daar in 3 vakjes daar in houdt ik mijn nagellak en dat soort dingen
  Ps.Ik heb die nagellak ook van de Action::P

 9. ik berg het op in een tasje maar ik heb een andere leuke manier gevonden ben namelijk een nagel studio begonnen nu heb ik allesnetjes op een plank neer gezet, trouwens ik heb die neon kleuren ook van de action! Die zijn echt cool, ze zijn namelijk heel handig om onder scheur nagelak te doen! Groetjes van n- Natascha, n- Nicol en n- Niki.

 10. Ik berg de nagellak op in een wit doosje van de IKEA en de remover in een ander doosje(hetzelfde soort)
  Mn nailart spulletje liggen er boven op in een paars bakje, past prima en ik heb 50 lakjes en er kunnen er nog zo’n 30 bij :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.