Coastal Scents Gelliner

Categoriën Ogen, Testjes

Hier is ‘ie dan eindelijk: de review van de Coastal Scents gelliner. Ik bestelde hem een tijdje geleden op Makeup Masala en heb hem al vaak gebruikt.

De eerste paar weken vond ik hem echt geweldig! Hij is waterproof dus ik kan hem op mijn waterlijn gebruiken en daar ging het mij vooral om. Een lijntje op mijn ooglid heb ik zelden, mede doordat ik nog steeds geen kaarsrechte lijntjes kan trekken (fail). Ik wilde dus een eyeliner of kohlpotlood die de hele dag op mijn waterlijn bleef zitten zonder dat ik het bij moet werken. Ook wilde ik geen dikke zwarte klodder na een paar uur in m’n binnenste ooghoek. Dat gebeurt namelijk altijd bij mij en er is niemand die dan zegt: ‘hé, je het vieze zwarte prut in je ooghoek zitten.’ Welnee, ze laten je gewoon voor gek lopen. Dat wilde ik dus niet langer en ik hoorde van verschillende mensen dat dit bij de Coastal Scents gelliner niet het geval was.

En inderdaad, de Coastal Scents gelliner voldeed aan alle verwachtingen. Voldééd? Ja, voldeed want na 2 maanden ongeveer had ik wél weer klodders in mn ooghoek. Ik snap niet hoe het kan. Gelukkig is het niet zo erg als bij een kohlpotlood, eigenlijk is het helemaal niet zo heel erg maar toch, hij werkt niet meer zoals in het begin.

Ik gebruik hem wel nog steeds want het is veruit de beste eyeliner die ik heb, maar toch vraag ik me af hoe het kan. Zijn er mensen die de Coastal Scents gelliner ook hebben? En wat vinden jullie er van?

EDIT: Na de briljante comment van Nathalie besefte ik me dat het best wel eens kan liggen aan de seizoenswissel! Dat mijn ogen wateriger zijn/meer tranen zonder dat ik het zelf door heb. Ik heb immers nog geen last van hooikoorts (gelukkig!), dat komt pas over een maand ofzo denk ik.  Maar dat mijn ogen wateriger zijn dat kan natuurlijk wel en daardoor blijft de eyeliner minder goed zitten ;).

Liefs, Laura

8 thoughts on “Coastal Scents Gelliner

 1. Ik heb hem nu ook al een aantal maanden en ben er ook erg tevreden over. Ook de eerste die goed blijft zitten op mijn waterlijn.
  Zou het niet kunnen komen door de seizoenswissel? Ik weet niet hoe gevoelig je bent voor pollen e.d (hooikoorts,…) maar het zou kunnen dat je ogen dat iets meer tranen zonder dat je je daar erg bewust van bent of door de wind.

  1. OMG! Dat zou het best wel eens kunnen zijn! Dat ik daar niet eerder aan gedacht heb…

   Ik heb onwijs veel last van hooikoorts. Gelukkig nu nog niet, maar over een maand zal het wel weer beginnen. Toch zou het wel kunnen dat mijn ogen nu al wat vochtiger zijn dan normaal, zonder dat ik echt last heb van hooikoorts. Bedankt voor je comment!

 2. Oe klinkt nice! Weet je toevallig of dat ‘ie vlekt als je hem als liner op je ooglid gebruikt (a)? Mn huidige “eyeliner” ;) wil namelijk nog wel eens vlekken onder mn arcadeboog omdat mn oogleden daar dan tegenaan komen met het knipperen :P.

  1. Ik heb het voor je getest en hij vlekt niet! ^^ Ik heb ook niet echt vettige oogleden, maar zelfs als ik er over heen wrijf met mn vinger (nadat hij droog is) vlekt hij niet ;).

 3. O, en btw voor de mensen die m nog willen aanschaffen: zat net toevallig op de site, en hij is nu zelfs een dollar goedkoper :) Scheelt toch weer ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.