Herome Brilliant Mascara

Categoriën Ogen, Testjes

Mijn moeder nam de Brilliant Mascara van Herôme voor me mee toen ze naar de Huishoudbeurs was geweest. Gewoon zomaar, lief! En natuurlijk testte ik hem uit.

Allereerst: wat belooft deze mascara?

“Herôme Brilliant mascara is dé perfecte Mascara die op drie manieren prachtige wimpers creëert. De mascara zorgt voor maximaal volume, extreme lengte en een natuurlijke krul. De speciale verzorgende ingrediënten regenereren de wimpers en voorkomen vochtverlies. Samen met Topvisagist Mari van de Ven is deze mascara gecreëerd waarmee je je wimpers kan accenturen met een professioneel resultaat. Het schoonheidsideaal van volle en lange wimpers wordt met de Herome Brilliant Mascara voor iedereen bereikbaar.”

Dat klinkt goed! Bovendien is de verpakking erg mooi, vooral de steentjes op één van de uiteinden geven een luxe uitstraling. Het borsteltje is ‘normaal’, dus geen siliconen of kammetje.

Ik heb slechts één laagje mascara aangebracht omdat ik meestal bij het tweede laagje al gelijk spinnenpoten krijg, en da’s niet de bedoeling. Bovendien is één laagje voor mij genoeg. Ik heb geen wimperkruller of dergelijken gebruikt van tevoren, alleen de mascara zoals ik altijd doe.

Voor

Na

Ik vind het een erg fijne mascara en heb het idee dat mijn wimpers inderdaad ‘gezonder’ zijn dan voorheen, dus dat is een groot pluspunt. Toch vind ik mijn MaxFactor False Lash Effect íetsiepietsie fijner werken, en dat komt vooral door het borsteltje. Ik vind een siliconen borsteltje namelijk heel fijn werken (in tegenstelling tot veel andere mensen, maar goed). Daarom wissel ik deze twee mascara’s af, want de mascara van Herôme is ook érg fijn.

Volgens mij heeft mijn moeder 10 euro voor de mascara betaald, maar wellicht was dit een beursaanbieding.

Liefs, Laura

5 thoughts on “Herome Brilliant Mascara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.