Winactie Ego Cosmetics

Categoriën Winacties

Deze winactie heeft 2 redenen:

1. Dit is het 100e artikel op Beautyaddicts en dat moet gevierd worden!
2. Ik had deze prijs zelf gewonnen op de site van Martine maar het is helaas niet mogelijk voor mij om hem op te halen. Ik baalde enorm. Maar van Martine mocht ik hem daarom op mijn eigen site verloten (lief!).

Allereerst, wat is Ego Cosmetics?

“Customized make-up wordt op maat gemengd in kleur en samenstelling. Een door EGO getrainde customizer mengt in een privéconsult volwaardige make-up producten voor iedere huidskleur, huidtype, persoonlijkheid, man of vrouw. De  producten worden gecustomized op basis van hoogwaardige en natuurlijke mineralen poeders of vloeibare foundations en toners met een zeer hoog pigmentgehalte. Voor elk huidtype is er een geschikte basis, die in kleur en samenstelling wordt aangepast tot een perfecte match. Alle producten zijn hypoallergeen en verzorgend door gebruik van o.a. vitamine E en andere plantaardige toevoegingen. Onze mineralen producten bevatten daarbij geen talk of bismuth oxychloride, geen conserveringsmiddelen of chemische bind- en kleurstoffen en zijn dierproefvrij! Voordelen: nooit meer een miskoop, nooit meer uit collectie, persoonlijke aandacht met tips en adviezen.”

Hieronder vind je een filmpje over het customizen van een vloeibare foundation (met Mascha van Beautygloss ;) ).

Klinkt goed toch? Voor meer informatie en filmpjes over hoe het precies in zijn werk gaat, kun je terecht op de website van Ego Cosmetics.

Wat kun je winnen?
Zo’n privéconsult dus! Bovendien krijg je ook nog 2 producten die tijdens het privéconsult op maat zijn gemaakt mee naar huis!

Wat moet je doen?
Stuur vóór 2 april 2010, 23.59 uur een mail naar beautyaddicts@live.nl met je naam, adres, telefoonnummer en welke twee producten jij graag zou willen laten customizen. Je kunt kiezen uit: minerale of vloeibare foundation, getinte dagcrème, oogschaduw, blush, wenkbrauwpoeder, lippenstift, lipgloss of bronzer.

LET OP! Je moet naar Almere kunnen komen om de producten te laten customizen! (Dit was het voornaamste probleem bij mij, ik had de reistijd van Breda naar Almere met het OV een beetje onderschat…)

Liefs, Laura

3 thoughts on “Winactie Ego Cosmetics

  1. Leuke winactie!
    af en toe, bij zulke dingen en persevents en dergelijke baal ik dat ik zo enorm in het zuiden woon, en naar almere 4 uur moet reizen, hihi.
    dus, ook ik doe niet mee :(

  2. Customizen klinkt net of je zelf de spullen mee moet nemen om ze daar te customizen, maar ze maken dus van scratch spulletjes, speciaal getuned op jou begrijp ik :)

    Nice!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.