L’oréal Glam Shine lipstick

Categoriën Lippen, Webshops

Een paar dagen geleden ontving ik een pakketje van CosmoBrands met twee producten om te reviewen, waarvan één dus deze lipstick.

CosmoBrands is een vrij nieuwe webshop die samenwerkt met cosmeticaspecialisten, waardoor ze een mooi aanbod van luxe cosmeticaproducten kunnen aanbieden. Ze verkopen duurdere merken Chanel en Dior maar ook drogisterij merken als L’oréal en Bourjois. Er is alleen één groot verschil met een normale drogisterij: bij CosmoBrands is alles veel goedkoper! Vaak betaal je maar de helft van de winkelprijs! Natuurlijk is het assortiment niet zo groot als bij een drogisterij, maar de webshop is zeker de moeite waard om even te bezoeken.

Dan nu de review van de L’oréal Glam Shine Cream lipstick. De lippenstift brengt fijn aan en voelt ook heerlijk zacht en romig aan op je lippen. Deze lippenstift droogt mijn lippen absoluut niet uit en dat heb ik niet vaak. Meestal breng ik namelijk voor mijn lippenstift een dun laagje lippenbalsem aan, om te voorkomen dat de lipstick mijn lippen uitdroogt, maar dat is bij deze niet nodig. Een groot pluspunt dus!

Een nadeel van deze lipstick is dat hij er wel erg snel af is, en dat heb ik wel vaker bij creamy lipsticks. Niet longlasting dus, en dat is dan weer jammer. Verder vind ik de kleur (101) niet echt geweldig  (vandaar dat er ook geen full face foto bij dit artikel zit). Hij is heel donker (nog iets donkerder dan op de foto) en dus niet echt geschikt voor een everyday look, dan heb ik liever een lichtere kleur. Voor een wat zwaardere (avond)look is hij dan wel weer geschikt.

Voor de L’oréal Glam Shine Cream lipstick betaal je bij CosmoBrands slechts  €5,95. De winkelprijs is €11,95.

Liefs, Laura

5 thoughts on “L’oréal Glam Shine lipstick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.