Catrice alround concealer

Categoriën Testjes, Tutorial

Vandaag een 2-in-1 artikel: een review en een mini how-to-use. Ik geef dus niet alleen mijn mening over de Catrice alround concealer maar laat ook zien hoe je hem moet gebruiken.

De drie beige/bruine kleuren zijn om oneffenheden te camoufleren. De roze is voor onder je ogen om donkere kringen weg te werken en de groene haalt de roodheid uit vlekjes op je gezicht. Ikzelf gebruik de roze, groene en middelste kleur van de camouflagetinten. Ik had verwacht dat ik de lichtste kleur nodig zou hebben, maar die was toch echt te licht. 

De roze kleur voor donkere kringen onder je ogen werkt prima, maar toch pak ik liever mijn YSL Touche Éclat. Die vind ik namelijk echt geweldig, maar kost wel meer dan het 10 dubbele (*slik*). Ik heb die van YSL ooit als cadeau van mijn moeder gehad, lucky me! Deze van Catrice is een goede en zeer goedkope vervanger. Beetje jammer dat hij bij mij wel in de lijntjes gaat zitten en erg ‘droog’ is, maar hij is zeker het proberen waard!

Maar hoe werk je nou oneffenheden weg met dit concealerpalletje?
Stap 1: Zorg dat je huid schoon en droog is en test van tevoren welke van de drie camouflagekleuren bij jouw huidskleur past.

Stap 2: Breng heel licht een klein beetje van de groene concealer aan om de roodheid er uit te halen. Niet te veel, want anders zie je later (bij stap 3) een groene gloed er doorheen, en dat willen we niet hebben. Als je bij deze stap een lichte groene gloed ziet, is het niet erg maar smeer het dus niet te dik er op.

Stap 3: Breng de gewenste camouflagekleur over de groene concealer aan.

Je ziet er bijna niets meer van! Deze concealer is dus perfect om oneffenheden weg te werken. Bovendien is dit palletje zeker budgetproof, hij kost maar €2,79!

Liefs, Laura

13 thoughts on “Catrice alround concealer

  1. Groen héél licht aanbrengen. Op de foto bij mij is eigenlijk iets te dik, maar dat moest voor de foto. Eigenlijk moet je het bijna niet zien. De roze kleur moet je onder je ogen ‘deppen’, het liefst met je ringvinger of middelvinger omdat die het zachtst zijn. Of met een concealerkwast.. En vooral niet vegen, maar deppen dus.

   Ik hoop dat het werkt, succes!

 1. Ik heb hem ook, maar kan hem niet echt vergelijken omdat ik nog nooit echt een andere concealer heb gehad. Ok, hij is beter dan een H&M concealer XD

  Maar ik vind hem echt fijn werken, vooral in vergelijking met de prijs.
  Leuk met die foto’s erbij trouwens, kun je echt duidelijk het verschil zien!

 2. Wow :D! Werkt dit setje ook als je voor de rest geen foundation o.i.d. gebruikt, maar alleen vlekjes enzo wilt camoufleren :O?

  1. Ja dan werkt hij ook! Ik heb op de foto ook geen foundation o.i.d. op. Je moet alleen wel het geluk hebben dat de concealerkleur goed bij je huidskleur past. Maar dat geluk had ik dus…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.