Nivea Care haarmasker

Categoriën Haar, Testjes

Ik gebruikte eigenlijk nooit een haarmasker. Ik vond het onnodig, ik gebruikte toch conditioner? Was dat niet voldoende? Nee, eigenlijk niet. Ik merkte dat mijn haar dof en droog begon te worden. Helemaal nadat ik veel coupe soleil had gehad. Toen ik dit haarmasker van Nivea zag staan bij de Action voor ongeveer 3 euro (of iets meer, ik weet het niet meer precies) wilde ik het toch eens proberen.

De substantie van het haarmasker lijkt erg op normale conditioner maar er zitten ook kleine blauwe bolletjes in. Ik dacht eerst: huh? Scrubdeeltjes in een haarmasker? Maar het zijn geen scrubbolletjes. Als je het masker namelijk in masseert, springen de bolletjes open (dit merk je overigens niet, ik kwam er achter door het te testen op mijn hand). Wat er precies vrij komt weet ik niet, maar het zal ongetwijfeld bijdragen aan de intensieve verzorging van je haar.

Het masker moet ongeveer 5 minuten intrekken en daarna kun je het uitspoelen. Na afloop is je haar heerlijk zacht. Ik dacht eerst dat mijn haar hier door erg slap zou worden omdat ik dat ook heb als ik veel conditioner gebruik, maar dat was gelukkig niet zo. Mijn haar voelde zacht en gevoed aan. Mijn haar glansde niet heel erg, maar het was wel minder dof.

Ik vind het een erg fijn masker en gebruik het nu één keer in de week (soms één keer in de twee weken, ligt er aan of ik er zin in heb :P).

Gebruiken jij haarmaskers? Zo ja, welke vind je het fijnst?

Liefs, Laura

4 thoughts on “Nivea Care haarmasker

  1. Ik gebruik een haarmasker van John Frieda (Miraculous Recovery), en ben er wel blij mee. Bij de Action vind je altijd wel leuke dingen voor niet zoveel geld. Dit masker lijkt me wel fijn, grappig ook dat er bolletjes inzitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.