Dr. van der Hoog scrub en masker

Categoriën Huidverzorging

Wanneer ik een masker aanbreng scrub ik mijn huid altijd van te voren. Hierdoor gaan je poriën open en kan het masker beter door je huid worden opgenomen. Bij dit masker van Dr. van der Hoog zit de scrub er bij, dus dat is handig. Wat beloofd het masker nog meer?

“Deze scrubcrème bevat ronde scrubkorreltjes van geharde jojobawas, die de dode huidcellen op milde wijze verwijderen. Het vitaliserende masker, dat tevens extracten bevat uit rhodoliet, brengt u aan wanneer de huid goed is gereinigd met de vitaliserende scrubcrème. Na het gebruik van de scrub èn het masker voelt uw huid gevitaliseerd en ervaart u de bijzondere eigenschappen van rhodoliet, de edelsteen die zorgt voor nieuwe kracht en energie.”

De scrub die er bij zit is opzich best fijn, maar toch gebruik ik veel liever die van de Hema. Daar zitten veel meer korreltjes in en ik heb het idee dat deze hierdoor beter werkt. Het masker zelf is ook oke, maar na het er af te hebben gehaald heb ik echt zo’n ‘squaky clean’ gevoel. Het is dus zeg maar zó schoon, dat het een beetje stroef aanvoelt. Het masker zuivert de huid dus erg goed, maar ik heb toch liever dat mijn huid zacht aanvoelt na een masker. Dus ja, mijn huid voelt gevitaliseerd maar ik kan nou niet zeggen dat ik ‘nieuwe kracht en energie’ ervaren heb.

Liefs, Laura

5 thoughts on “Dr. van der Hoog scrub en masker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.