Mijn nagels zijn een ramp. Het probleem is vooral dat ik niet weet wát er precies mis mee is. Zijn ze droog, vochtarm of zwak? Ik heb heel vaak dat mijn nagels ‘afbladderen’, dus dat ik een laagje van mn nagel af kan trekken. Ook heb ik van die ribbeltjes op mijn nagels.

Ik had al heel veel mensen over The Perfect System Trind gehoord en nu ga ik het zelf testen. The Perfect system beloofd sterke en mooie nagels in twee weken, dus kom maar op! Ik ga het een maand lang gebruiken om te kijken of ze na die twee weken nog lang mooi blijven. Ik ben erg benieuwd en laat het resultaat natuurlijk aan jullie zien. Dan vertel ik ook gelijk hoe het Trind systeem precies werkt. 

Zo zien mijn nagels er nu uit (klik voor vergroting):

Yeah, I know: awfull.

Trind heeft trouwens sinds kort ook iets nieuws: de Caring Color Set. Vaak heb je van die setjes waarvan je niet alle kleuren leuk vind. Dan zitten er bijvoorbeeld twee bij die je leuk vind, maar de laatste niet echt. Zonde, want daar betaal je wel voor. De Caring Color Set bestaat uit drie lakjes die je zelf kan samenstellen. Zo heb je altijd de kleuren die jij wil, ideaal! Je hebt de keuze uit maarliefst 28 verschillende nagellakjes.

Normaal gesproken betaal je voor drie lakjes van Trind €29,85 maar deze set kost nu maar €19,95! Kijk voor meer informatie over de Caring Color Set of andere Trind producten op de website en bestel ze online in de webshop.

Liefs, Laura

11 thoughts on “Trind

 1. Ik heb dit ook,
  het is echt geweldig spul!
  Zo’n verkoopster bij de Douglas stond het mijn moeder te verkopen, en gelukkig dat ik er was, anders had ik het nou niet. :)

 2. Ik heb het zelfde probleem al jou en ik blijf overal achter hangen en het ziet er ook echt niet uit. Ik zou graag iets hebben dat werkt.

 3. Ik heb die Trind Perfect System set laatst gekocht in de Trind Set Webshop en had hem de volgende dag al in huis! Ik gebruik het nu bijna 3 weken en zou niet meer anders willen. Overigens heb ik van Trind begrepen dat die kleurlakjes Caring Color dus echt ‘Caring’ zijn. Als ik mijn salaris heb gekregen v.h. weekend bestel ik ook die Caring Color Set. Het is maar 2,95 verzendkosten en je kiest inderdaad zelf je kleur he? Mijn moeder heeft die rode: staat echt mooi in mijn slippers…

 4. Goed spul hoor!!! Ik heb dramanagels en van alle merken wel een potje in de kast staan. Maar helpen deed het niet. Via vriendin perfect system set van trind besteld via webshop en moet zeggen dat het echt werkt!!!! Echt een aanrader voor iedereen die ook al allerlei merken geprobeerd hebben.

 5. aaah mijn nagels zijn echt precies zoals die van jou eruit zien!
  ik heb het ook gehad, ik ga straks naar de stad en haal mijn eigen perfect system! haha
  ben benieuwd..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.