Clinique High Lengths Mascara

Categoriën Nieuwe Collecties, Ogen

Clinique komt in augustus met een nieuwe mascara: de High Lengths Mascara. Het zou Clinique’s meest verlengende en liftende mascara ooit moeten zijn die de wimpers langer maakt en mooi definiëert. Dit zou vooral komen door het unieke groene ‘wilgenkammetje’. Dit zegt Clinique er zelf over:

“High Lengths Mascara’s unieke “wilgen” kammetje bestaat uit een rij strategisch geplaatste tandjes die de wimpers kammen, scheiden en uitzonderlijk verlengen. De tandjes zijn zo geplaatst dat ze de haartjes egaal bedekken en zorgen voor langere, vollere wimpers.

Behalve het verlengen van de wimpers en het creëren van een frisse oogopslag, zorgt de High Lengths formule ook voor zachte, soepele en mooi verzorgde wimpers.  De nieuwe mascara van Clinique houdt de wimpers gezond en soepel dankzij ingrediënten zoals Sodium Hyalauronaat, Panthenol en Pantethine.

De luchtige formule combineert zachte wassen en vederlichte volumizers, zoals Arabische gom (Acacia Senegal Gum) om een soepele textuur te garanderen. De mascara rekt de wimpers uit zonder te klonteren, te schilferen, of keihard te worden. Net als alle andere mascara’s van Clinique is de High Lengths Mascara ook door oogartsen getest en is geschikt voor de gevoelige ogen en voor draagsters van contactlenzen.”

Ik ben erg benieuwd naar deze mascara, vooral omdat hij de wimpers perfect zou kunnen scheiden en dat zoek ik. Mijn wimpers zitten ‘s ochtends namelijk helemaal door de war… Ik heb al eens eerder mascara’s gehad met een kammetje en dit vond ik echt helemaal niks. Het deed niks voor mij wimpers, echt helemaal niks! Toch ben ik wel van plan om ook deze mascara te testen, het klinkt zo veelbelovend!

Wat denken jullie ervan?

Liefs, Laura

6 thoughts on “Clinique High Lengths Mascara

  1. ziet er leuk uit, ben ook wel benieuwd eigenlijk. vind het alleen wel altijd jammer dat je de kleur van het borsteltje nooit ziet, want die is bij mij altijd zwart als ik het eruit haal.

  2. Ben ook benieuwd, mijn ervaring is dat de duurde mascara’s bijna nooit beter zijn dan gewoon kruidvat mascara’s..

    Maar ik vond de shocking? volume mascara wel fijn van l’oreal, die goud met zwarte,die een primer had en een mascara in 1 tube. Die had ook een kammetje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.