Lekker ruiken voor het goede doel!

Categoriën Parfum

Serena van Beautylab.nl is finaliste van de Queen of the Benelux 2010 verkiezing. Serena is echt een prachtige meid en daarnaast is ze gewoon supertof, dus ik hoop echt dat ze gaat winnen. Maar goed, daar gaat dit artikel niet over. Aan deze verkiezing is namelijk een goed doel verbonden: Stichting Missahoe Wonder (SMW). Alle finalistes zetten zich in om zo veel mogelijk geld op te halen voor deze stichting, Serena doet dit door Solid Perfumes te verkopen. De gehele opbrengst hiervan doneren ze aan Stichting Missahoe Wonder.

Solid Perfume is parfum in vaste vorm en gemaakt van natuurlijke ingrediënten (geen alcohol). Dit wrijf je op je polsen, hals en andere plekken waar je normaal gesproken parfum sprayt. De Solid Perfumes zijn rijkelijk gegeurd met dupes van Chanel No.5 en Lancome Miracle. De prijs per potje is slechts €5,00 (inclusief organza zakje)! Ook leuk als cadeautje dus! De verzendkosten zijn slechts €1,00 ongeacht hoeveel potjes je koopt.

Wil jij een potje Solid Perfume kopen en daarmee lekker ruiken EN tegelijkertijd Stichting Missahoe Wonder steunen? Stuur dan een mail met je adresgegevens naar starpede@hotmail.com met daarin hoeveel potjes je wilt en in welke geuren. Serena mailt je dan zo spoedig mogelijk de betaalgegevens terug.

Voor meer info over deze actie en SMW kun je terecht op Beautylab.nl

Door hier op Beautyaddicts.nl ook te schrijven over deze actie hoop ik dat ze nóg meer geld ophaalt. Ik heb in ieder geval al twee potjes besteld, van iedere geur één. Eéntje geef ik aan mijn schoonmoeder als extra verjaardagscadeau. Vijf euro voor een Solid Perfume (handmade!) is echt geen geld en het is voor een goed doel! Ik zeg: doen!

Liefs, Laura

3 thoughts on “Lekker ruiken voor het goede doel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.