Winactie: Een half jaar Beautyaddicts

Categoriën Site, Winacties

Beautyaddicts bestaat alweer een half jaar, wat gaat de tijd toch snel. Ik heb echt het gevoel dat ik net ben begonnen! Ik werk nog steeds met heel veel plezier aan de site en ben van plan om er nog heel lang mee door te gaan.

Allereerst wil ik jullie natuurlijk bedanken voor het bezoeken van Beautyaddicts. Ik heb echt al veel meer bezoekers dan ik had verwacht, echt super! Verder wil ik ook nog alle webshops en merken bedanken die mij zo af en toe iets opsturen om over te schrijven.

Omdat Beautyaddicts een half jaar bestaat heb ik weer een winactie voor jullie. Jullie kunnen een lippenbalsem van Honeycat Cosmetics winnen! Deze lippenbalsem smaakt naar kaneel en een klein beetje gember met een extra vleugje kruiden. Je lippen worden er ook een beetje warm van!

Wat moet je hier voor doen?
Laat in een comment achter wat jij het leukste aan Beautyaddicts.nl vind, en als je toevallig ook nog iets mist of iets minder goed vind, dan mag dat er ook bij (graag zelfs, want dan kan ik er mee aan de slag!). Zorg dat je een geldig e-mailadres invult zodat ik je kan mailen als je gewonnen hebt. Deze winactie sluit op vrijdag 14 mei 2010 om 23.59 uur.

Liefs, Laura

16 thoughts on “Winactie: Een half jaar Beautyaddicts

 1. Alle tips&trics zodat ik tenminste weet waarvoor al die producten dienen/hoe je ze moet gebruiken :) Enne, die winacties zijn natuurlijk ook niet verkeerd :P

 2. Proficiat! Dat is al een hele prestatie vind ik een half jaar een leuke blog onderhouden!
  Ik vind je blog erg leuk en via bloglovin kom ik hier bij elk nieuw artikel weer terecht :)
  De enige opmerking die ik eventueel heb is vrij persoonlijk: ik vind de comments niet zo overzichtelijk… Het heeft iets te maken met de kleuren of het lettertype denk ik maar het leest niet zo fijn *maar dat is mijn mening maar he*

 3. gefeliciteerd met je halfjarige bestaan! leuk!
  ik vind het altijd leuk om je blog te bezoeken, ik vind op blogs altijd het leukste om de filmpjes te bekijken, dus daarvan zou je er wel meer mogen doen, gewoon een shoplog of een tutorial, of weetikwat! leuke winactie ook zeg! ;)

 4. Van harte gefeliciteerd met een half jaar Beautyaddicts!

  Ik wil mee doen aan deze winactie!
  Ik vind je artikels het leukste van alles, de manier waarop jij typt ook. Nee ik ga niet slijmen maar het mag wel gezegt worden: Je layout vind ik ook altijd zo mooi!

  Liefs Kelly.

 5. Gefeliciteerd!
  Uhm wat ik goed vind aan je site?
  Zoals hierboven wss al gezegd. De artikels.
  Gewoon de eerlijke kijk op alles!
  Dat is het !

 6. Heee, super winactie!!
  Ik vind dat je gevariëerde artikels hebt, en dat is echt een plus! Dus niet 3x per week een look ofzo. Echt fijn ;)
  xxx

 7. Gefeliciteerd! Hopelijk kan je nog heel lang doorgaan. Ik vind je site heel erg overzichtelijk en niet te druk. De artikels hebben een goede inhoud en de plaatjes zijn duidelijk, dus ga zo door!

 8. teneerste gefeliciteerd!
  wat ik echt leuk vind aan je site vind ik:
  alles is overzichtelijk, en je komt op mij over al eerlijk!
  en ja, filmpjes.. die mis ik misschienwel.
  haha.
  maar ik snap ook dat je jezelf niet echt wil laten zien.
  maarleuke winactie! ;)

 9. Hoi,
  Ik kom regelmatig op je site. Erg leuk dat je zo vaak update. Vooral reviews vind ik erg leuk. Minpuntje vind ik de layout. Hij mist iets, het springt er niet echt uit. De vlindertjes zijn leuk, maar het is allemaal erg wit en roze is.
  Verder gefeliciteerd met deze mijlpaal en ga vooral zo door!

 10. Als eerst GEFELICITEERD!<3
  Ik vind de artikels super leuk om te lezen, dus daar mis ik helemaal niks aan. Misschien layout mag wel iets drukker. En misschien indeling aantal keertje veranderen. (Ook wel grappig) Verder vind ik je site super! Eerlijk! =D

 11. Ik weet dat je nog niet veel van me gehoord hebt, maar ik volg je site sinds kort vrij vaak! I’m sorry dat ik nog niet al te veel comments heb achtergelaten, maar druk druk druk… Moet dringend eens wat meer tijd aan deze dingen besteden. Goed wat ik dus van je site vind : alles wat een doorsnee vrouw/meisje op een beauty/fashionblog wil vinden. Het zijn quasi allemaal zeer interessante artikels en je leert er soms zelfs uit! Een klein , maar dan ook een heel klein tipje : ipv een standaard-lettertype een ander lettertype keuze of tenminste de keuze tot andere lettertypes of kleuren. Zou wel speciaal zijn :’) maar wat betreft de lay-out en artikels zelf heb ik niks op aan te merken. So keep on doing the good work! x x Nadia

 12. Hartelijk Gefeliciteerd!
  Jouw site is echt helemaal top;alleen een paar minpunten,zoals de lay-out. Er kan meer kleur in! En de artikels die je alleen eerst voor de helft te zien krijgt,dan moet je ergens anders op klikken. Dit heb je trouwens bij meerdere sites,maar het zou fijnerr zijn als dit verandert! Heel handig: de categorieën met verschillende groottes links van de site! Je hebt hele mooie,duidelijke foto’s. Heel veel succes met de volgende jaren met je site!

 13. Wat ik het leukste aan je site vind, is dat er zoveel notd’s op staan en dat je vaak zo’n speciale dingen met je nagels doet(en er ook goed in bent)en ons toont.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.