China Glaze Matte Magic

Categoriën Nagels, Testjes

Matte topcoat is helemaal hip and happening! Er zijn verschillde merken die een matte topcoat in hun collectie hebben o.a.: Essie (Matte about you), Diamond Cosmetics, China Glaze (Matte Magic) en zelfs HEMA.

Wat doet een matte topcoat nou precies? Het is heel simpel: een matte topcoat haalt de glans uit je nagellak en zorgt voor een matte finish. Ik heb voor jullie een paar swatches gemaakt met verschillende soorten en kleuren nagellak. Van links naar rechts: Color Club Bizerk Turq, Catrice Lucky in Lilac, GOSH Gasoline, China Glaze Gussied up Green en Essence. Daarna heb ik China Glaze Matte Magic erover gedaan zodat jullie het effect kunnen zien.

Voor:

Na:

Het effect bij GOSH Gasoline vind ik het minst. De nagellak bevat glitters en daardoor is het matte effect minder leuk. China Glaze Gussied up green heeft ook een kleine glitter, maar deze zijn niet zo groot. Dit effect vind ik wel heel erg leuk, hoewel de kleur van deze nagellak iets minder is. De zwarte nagellak is ook erg gaaf met een matte topcoat, zeker als je nog een laagje nagellak met flakes er over doet denk ik (google it!). Het turqoise en lila lakje vind ik mooier zonder matte topcoat.

Conclusie: ik vind matte topcoat erg gaaf, het is weer eens wat anders! Het is gewoon een kwestie van zelf uitvinden bij welke lakjes het een leuk effect heeft. Wel even testen op één nagel voordat je al je nagels doet en er dan achter komt dat het bij die nagellak toch niet zo’n succes is ;) .

Liefs, Laura

7 thoughts on “China Glaze Matte Magic

  1. Ik lees overal over de matte topcoat van de Hema maar bij ons issie er niet :( Waar o waar halen jullie die??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.