Herôme WIC Graffiti Nail Art

Categoriën Nagels, Nieuwe Collecties, Testjes

Degenen die mij op Twitter volgen hebben al een sneak peak kunnen zien van de doosjes met nagellakjes en stempelplaatjes die ik van Herôme kreeg. Het is enorm veel om in één artikel te stoppen en daarom deel ik het op in meerdere artikelen. Vandaag de swatches van de nagellakjes.

De lakjes hebben allemaal een dun kwastje. Dit is makkelijk om nailart mee te maken en het is ook fijn om aan te brengen op de stempelplaatjes. Om gewoon op je hele nagel aan te brengen werkt het niet fijn omdat je heel veel strepen moet zetten, maar om eerlijk te zijn weet ik ook niet of deze lakjes eigenlijk wel bedoeld zijn voor over je gehele nagel. Ik heb er in ieder geval wel swatches mee gemaakt zodat jullie de kleuren goed kunnen zien.

De lakjes dekken allemaal erg goed vind ik, ik heb slechts één laagje aangebracht en nu al een dekkend resultaat. Behalve bij de gouden kleur, die heeft nog een extra laagje nodig denk ik (niet gedaan op de foto). De twee donkere kleuren lijken allebei zwart op de foto, maar één daarvan (ringvinger) is donkerpaars. Mijn favoriete kleuren zijn de twee blauwe (die op mijn wijsvinger lijkt onwijs veel op GOSH ‘Ocean’!) en roze en zilvere vind ik ook supergaaf!

Later komt er dus nog een artikel over het stempelsysteem. Het werkt hetzelfde als Konad, maar voor degenen die dit nog niet kennen zal ik ook uitleggen hoe het precies werkt. Ik weet nog niet of ik hier zelf een filmpje over maak, of dat ik gewoon een goed filmpje uitkies van Youtube (er zijn er genoeg, maar ik vind het ook leuk om zelf te laten zien!).

Liefs, Laura

13 thoughts on “Herôme WIC Graffiti Nail Art

  1. Ik ben zelf meer van nagellak met natuurlijke kleuren. Maar als ik moet kiezen dan vind ik de ocean kleur en zilver het mooiste.

  2. omg, je zegt zelf, ze zijn voor nail art, dus natuurlijk zijn ze niet nodig voor de hele nagel, alleen om strepen mee te zetten enzo. Duh logisch. Waarom is het kwastje dan dun? Kan je zogoed de normale kopen omfg.

    1. Dat het er niet voor bedoeld is betekent nog niet dat het niet kan. Daarom heb ik het gewoon even geprobeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.