Rimmel Sexy Curves Mascara

Categoriën Ogen, Testjes

Al heel lang is MaxFactor False Lash Effect mijn favoriete mascara. Ik heb heel veel andere geprobeerd, maar er kan er geen één tippen aan deze geweldige mascara. Althans, dat heb ik altijd gedacht.

Waarom ik dan toch steeds nieuwe mascara’s uitprobeer? Gewoon, omdat ik het leuk vind en omdat het altijd beter kan. Toen ik de Rimmel Sexy Curves mascara kocht, had ik dan ook geen hoge verwachtingen; mijn Maxfactor False Lash Effect was immers de beste mascara ever.

Maar toen ging ik hem uitproberen, en wauw, deze was ook echt supergoed! Maar dat heb ik wel vaker gehad met een mascara en die werkte na een paar keer opeens niet meer zo goed. Ik gaf me dus niet zo snel gewonnen en besloot om hem langer uit te testen. Zou mijn Maxfactor dan nu verslagen zijn…? Dat leek mij na zoveel andere geprobeerd te hebben bijna onmogelijk.

Voor:

Na (géén wimperkruller gebruikt):

Nu, een maand verder, denk ik dat ik een goed oordeel kan geven over deze mascara: het is een topper! Echt een musthave! Hij separeert mijn wimpers perfect en ze worden goed verlengd. Veel volume geeft hij niet, maar dat zoek ik ook niet in een mascara. Maar is hij beter dan die van Maxfactor? Oeh, moeilijk. Ik kan niet kiezen! Laten we het gelijkspel noemen, oké?

EDIT: Na een tijdje bleek dat deze mascara nogal snel uitdroogt en daardoor zijn werking verliest. Bij nader inzien toch niet zo geweldig dus. Maar, ik heb al weer een nieuwe liefde. Klik hier!

Liefs, Laura

15 thoughts on “Rimmel Sexy Curves Mascara

 1. ik heb geen ervaring met rimmel mascara’s ze staan me op een een of andere manier altijd tegen. maxfactor en maybelline vind ik fijn!

 2. Ik heb de sexy curves mascara van rimmel ook en ben er ook heeeel tevreden over! Ik denk niet dat ik nog veel andere mascara’s ga proberen :)

  1. Ik ben juist erg blij met het resultaat! Mijn wimpers zitten altijd helemaal door de war ‘s ochtends en deze mascara scheidt ze perfect! Dat heb ik echt alleen bij deze, MaxFactor FLE en Maybeline Define-a-lash :O Zolang een mascara mijn wimpers maar uit elkaar haalt ben ik allang blij, volume hoeft voor mij niet eens :P

 3. Waarschijnlijk werkt ie bij jou (En bij anderen) zo goed, omdat jullie hele mooie lange, natuurlijk gekrulde wimpers hebben. And ik mascara in mn wimpers doe zonder ze eerst te krullen staan ze recht vooruit en zit er een enorme zwarte waas boven mn ogen. Deze mascara was daarnaast heel zwaar en daardoor zakte mn krul heel erg. En hij maakte mn wimpers niet voller. Daarnaast duurde het een half uur voordat ie droog was, twas dus onmogelijk om m op te doen als ik verkouden was.

  Haha, da’s een lange reactie. Maar hier even een samenvatting:
  Je hebt van jezelf gewoon al mooie wimpers, en deze accentueert dat. Voor mensen met lelijke wimpers werkt dat dus niet XD

   1. Daar heb je denk ik helemaal gelijk in! Mijn wimpers zijn inderdad gekruld van zichzelf (gebruik ook nooit een wimperkruller) en deze mascara scheidt de wimpers gewoon heel goed en daar ben ik heel blij mee. Maar als je wimpers niet gekruld zijn dan kan het een heel ander effect hebben inderdaad, zoals bij jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.