Winnares Honeycat lippenbalsem

Categoriën Winacties

Allereerst wil ik alle deelnemers bedanken voor de comments. Bedankt voor de complimenten en ook bedankt voor de verbeterpunten, ik ga er mee aan de slag!

Over de layout ben ik zelf ook niet helemaal tevreden. Hij is wel héél erg roze en ik wil dat het er gewoon wat professioneler uit gaat zien. In de zomer gaat dit gebeuren! Het plan is om dan de layout een hele makeover te geven, jullie zullen denken dat je op een andere site bent beland.

De comments zijn al een beetje aangepast. Ik vond er zelf niet veel mis mee, maar nu is het nog overzichtelijker. Je ziet beter het onderscheid tussen de verschillende comments.

Verder is het nu ook mogelijk om de rechterkolom smaller en tegelijkertijd de linkerkolom breder te maken. Klik hiervoor op ‘enkele kolom’ rechtsboven. Het is een impressie en je keuze wordt nog niet onthouden. Indien jullie er enthousiast over zijn zal het verder uitgewerkt worden (zodat hij de keuze wel onthoudt, je gemakkelijker kan omschakelen etc.), dus laat het me weten! 

De grootste verandering zal dus deze zomer plaatsvinden. Ik heb er heel veel zin in!

Dan nu de winnares van de winactie. Deze is via random.org en dus onafhankelijk van de inhoud van de comment gekozen. De winnares is geworden: Kelly! Hartelijk gefeliciteerd! Ik heb je inmiddels een mail gestuurd voor je gegevens.

Nogmaals bedankt allemaal voor het meedoen en de tips!

Liefs, Laura

9 thoughts on “Winnares Honeycat lippenbalsem

  1. Proficiat Kelly ^^ Het was een leuke winactie en al bij al was de ‘kritiek’ heeel erg goed meegevallen :) Niks dramatisch aan te merken op je blog

  2. Wat leuk! Heb ik gewonnen? Heeeel en heel erg bedankt zeg :) Dat vrolijkt mij erg op en de eerste keer ook dat ik win dat is helemaal te gek ^.^ Nogmaals bedankt heel veel liefs van Kelly.

  3. Pingback: Livy bezocht!
  4. Pingback: Gewonnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.