Dutchy Dress

Categoriën Fashion, Lifestyle

We hebben het allemaal wel meegekregen denk ik, de commotie rondom de Dutchy Dress van Bavaria. Vrouwen die werden opgepakt omdat ze tijdens de wedstrijd Nederland – Denemarken onder hun Deense outfit een Dutchy Dress aan hadden, na een tijdje die Deense outfit uit trokken en zo in dat leuke oranje jurkje het Nederlands elftal aanmoedigden.

Budweiser, een ander biermerk en sponsor van het toernooi, was not amused door deze actie en de FIFA heeft een aanklacht ingediend.

Zelf vind ik het echt belachelijk, de naam Bavaria stond niet eens op het jurkje (alleen het logo). Bovendien krijgt Bavaria zo alleen maar meer media aandacht en dat is nou net wat Budweiser niet wilde volgens mij.

Maar goed, ik ben eigenlijk veel meer geinteresseerd in jullie mening over het jurkje! Ik vind het echt een superleuk jurkje en baal als een stekker dat ‘ie overal is uitverkocht hier in de buurt.

Het jurkje wordt al volop te koop aangeboden op Marktplaats waar er gemiddeld 25 euro voor gevraagd wordt, maar er wordt ook gerust 45 euro (!) voor gevraagd. Ook kun je het jurkje volgens mij nog bestellen op de website van Bavaria (misschien inmiddels niet meer?), maar dan komen er weer verzendkosten bij.

Laat dan maar zitten, denk ik dan. Ik vind het een heel leuk jurkje voor wat je gratis bij 8 blikjes bier krijgt, maar ik ga er geen 25 euro voor neerleggen.

Wat vinden jullie van de Dutchy Dress?

Liefs, Laura

8 thoughts on “Dutchy Dress

  1. Ik vind het een heel leuk jurkje, maar zeker geen 25 euro of meer waard. Verder vind ik het jammer dat ie alleen in maatje iniminie te verkrijgen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.