Sans Soucis Deep Moist Depot

Categoriën Huidverzorging

De Deep Moist Depot van Sans Soucis is een moisturizer die het vochtgehalte van je huid verhoogt. Je huid droogt uit van centrale verwarming, airconditioning, en schadelijke invloeden van het milieu. Dagelijks verliest je huid hierdoor vocht en kan je huid droog, trekkerig en gespannen aanvoelen en kunnen droogtelijntje zichtbaar worden. De Deep Moist Depot zorgt ervoor dat dat vochtgehalte weer op peil wordt gebracht.

Voor gebruik moet je het flesje even schudden zodat de twee delen zich met elkaar vermengen. Ik heb het ‘s ochtends en ‘s avonds aangebracht op mijn gezicht. Bij een extreem droge huid is het aan te raden om ook nog een dag- of nachtcrème aan te brengen.

Na een paar dagen merkte ik al verschil. Mijn huid was minder droog en voelde gewoon gezonder aan. Ik heb gelukkig nog geen last van rimpeltjes of dergelijken, dus ik kan er helaas niets over zeggen of deze ook minder worden door de Deep Moist Depot.

Ik denk dat dit product vooral geschikt is voor vrouwen vanaf een jaar of 25. Daarvoor kun je het ook al gebruiken, zoals ik, maar is het nog niet echt nodig. Tenzij je merkt dat je huid echt vocht tekort komt. Dan raad ik dit product echt aan, want het geeft je echt een vocht injectie.

Tot slot nog even een tip: er is een verschil tussen een droge huid en een vochtarme huid. Een droge huid produceert te weinig talg (vet) en vocht, en is te herkennen als een matte huid, weinig puistjes, hele kleine poriën en soms ook schilfertjes. Een vochtarme huid heeft alleen een te laag vochtgehalte en kun je herkennen aan een strak, gespannen gevoel na het douchen en schilfertjes. Crèmes voor een droge huid blijven op een vochtarme huid liggen en trekken vaak niet goed in, omdat deze te vet zijn voor een vochtarme huid.

De Deep Moist Depot van Sans Soucis kost €27,95 voor 30 ml. Hier doe je best lang mee, ik gebruik hem nu een maand en heb 1/3 van het flesje verbruikt.

Voor verkooppunten kun je terecht op www.beautservice.com .

Liefs, Laura

8 thoughts on “Sans Soucis Deep Moist Depot

 1. Klinkt erg goed, maar door je uitleg ben ik nu wel benieuwd naar de twee lagen die je moet mengen en of ik wel goed heb begrepen voor welk huidtype het bedoeld is.

  even kijken of ik helder kan krijgen wat ik bedoel:
  – Jij: een product voor de vochtarme huid (vochtgehalte verhogen had je het over) en niet droge huid.

  – Ik: Wat ik dan niet snap, is dat je moet schudden voor gebruik om lagen te ‘mengen’, een twee lagen systeem wijst op een emulgatie (vet in water of andersom, ieder geval geen echt mengsel).Dit product een hydrateert met het vocht de vochtarme én droge huid. Het laat ook een vettig laagje achter en is daarom misschien nog wel beter geschikt voor de droge huid (vochtarme huid loopt anders kans op puisten?)dan de vochtarme huid.

  Als het geen extra puisten geeft, dan is het misschien ook wel wat voor mij, maar ik zoek het nog wel uit via hun website dan;)

  1. Ik snap wat je bedoelt. Ik heb geprobeerd om het uit te zoeken, maar ik kom er niet uit. Ik denk dat het voor beide huidtypen geschikt is, maar een droge huid zal er niet helemaal beter van worden (alleen het vochtgehalte).

   Over dat vet wat er in zou zitten, zou je best wel eens gelijk kunnen hebben alleen kan ik het nergens vinden!

   Dus ik denk dat je het beste even contact op kunt nemen met beautyservice :).

 2. @Maccia

  Beste Maccia,

  Dit product is geschikt voor alle huidtypen behalve de acne/vette huid. Het is bijzonder geschikt voor de vochtarme en droge huid, zolang die vochtarme huid niet ook een acne/vette huid is. Zelf heb ik een gecombineerde huid en ik gebruik het product 2-maal dagelijks. Het is inderdaad zo dat het je het voor gebruik moet schudden omdat er geen emulgator in zit. Dat is omdat het zo nog huidvriendelijker is. Het laat een laagje achter maar dat trekt snel in.
  Het resultaat is dat het vochtgehalte van de huid:
  – na 24 uur met minimaal 12% is verhoogd
  – na 2 weken met minimaal 24% is verhoogd
  – na 4 weken met minimaal 35% is verhoogd

  Dit zijn onafhankelijke testresultaten die ook in de bijsluiter vermeld staan (je mag dat niet zo maar claimen tenzij je het onafhankelijk laat testen).
  Ik hoop dat hiermee je vragen beantwoord zijn. Mochten er nog vragen zijn, dan horen we het graag.

  M. vr. gr,

  Beauty Service

 3. Hallo,

  Ik gebruik dit produkt al een tijdje onder mijn dag en nachtverzorging en het voelt fijn aan.Ik heb het gevoel dat de andere cremes beter worden opgenomen.Ik heb een gecombineerd huid maar het voelt zeker niet vettig,juist zacht.

 4. Hoi hoi,

  Deep moist is echt een geweldig product, het voelt fijn aan op de huid trekt snel in en ruikt heerlijk. Ik gebruik de Deep moist serum al een jaar en je ziet duidelijk dat de fijne lijntjes zijn verminderd en mijn huid er mooier uitziet!
  Gr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.