Yves Rocher Les Plaisirs Nature: Kers

Categoriën Huidverzorging, Lippen, Nieuwe Collecties, Parfum, Testjes

De ‘Les Plaisirs Nature’ lijn van Yves Rocher heeft een nieuwe limited edition met… kersengeur! De lijn bestaat uit drie verschillende producten: een parfum (€8,50 voor 100 ml., €4 voor 20 ml.) een bad-/douchegel (€5,50 voor 400 ml., €1,50 voor 50 ml.) en een lipgloss ( 3€, 10 ml.). Ik testte ze voor jullie uit.

Ik begin maar gelijk met mijn favoriet uit deze collectie, de eau de toilette. Deze ruikt heerlijk zoet, en doet me echt aan de zomer denken. Hij ruikt naar hele zoete kersen, echt van die kersenlimonade! De geur blijft ongeveer 4 uur hangen bij mij, daarna moet ik weer opnieuw sprayen. Je krijgt 100 ml. voor €8,50 en dat is dus heeeeel veel voor heel weinig!

De douchegel ruikt ook heerlijk zoet, eigelijk bijna hetzelfde als de eau de toilette. In een douchepuff ontstaat er veel schuim, en ook in bad schuimt hij best goed.

Als laatste de lipgloss. Hierover ben ik wat minder te spreken. De verpakking is prima, de gloss is makkelijk aan te brengen en hij ruikt ook best lekker, maar de smaak is heel anders! Hij smaakt heel chemisch vind ik. Jammer, ik had toch weer die heerlijke kersensmaak verwacht. Ook blijft de gloss niet echt lang zitten, na een drankje is hij er al weer af. Op mijn lippen is de kleur doorzichtig, als ik hem wat dikker aanbreng zorgt de gloss voor een lichtrode glans.

De eau de toilette is dus zeker een aanrader, de douchegel is leuk voor erbij en de lipgloss zou ik persoonlijk laten liggen. De producten zijn te koop in de Yves Rocher winkels en in de online shop.

Liefs, Laura

4 thoughts on “Yves Rocher Les Plaisirs Nature: Kers

 1. Ik hou niet zo van fruitgeurtjes. Ben meer van Cacao, kokos en vanille en verder draag ik eigenlijk nooit parfum.

  Ook ben ik altijd bang dat ik met zoete geuren wespen enzo aantrek, heb jij hier last van?

  1. Daar heb ik eigenlijk nog nooit over nagedacht! Maar wanneer er wespen in mijn buurt komen, komen ze meestal op het eten/drinken af. Ik zal er eens op letten of er wespen op zoete, fruitige parfum afkomen…

   1. Ik heb geen idee of t echt waar is, maar m’n moeder verteld me dit altijd. Ook dat ik in de zomer moet opletten met zoete deo’s enzo.

    Maar misschien is dit omdat ik waarschijnlijk allergisch ben voor wespensteken (weten we niet zeker, want het is nog nooit gebeurt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.