NYX Jumbo Eye Pencil

Categoriën Ogen

Jullie hebben dit oogpotlood al een paar keer voorbij kunnen zien komen. Althans, niet het potlood zelf, maar wel verschillende looks waarin ik deze gebruikt heb. Vandaag een speciaal artikel over dit super potlood (in both ways! ;) )! 

De NYX Jumbo Eye Pencil is een dik oogpotlood die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Zo kun je hem op je waterlijn gebruiken, zoals ik hier heb gedaan. Door een wit randje op je waterlijn te zetten, lijken je ogen iets groter. Het ziet er in het begin misschien een beetje gek uit (dat vond ik bij mij in ieder geval), maar het went snel en dan is het eigenlijk best mooi.

Verder kun je het ook gebruiken in een oogschaduwlook, zoals hier. Je kunt het als basis gebruiken, zodat je oogschaduw beter blijft zitten, of gewoon als één van de kleuren in je ooglook (zorg dan wel dat je een andere basis er onder hebt, anders gaat het in je lijntjes zitten).  Wanneer je het aanbrengt is het best creamy, maar ook een klein beetje plakkerig. Dit laatste is fijn als je nog een oogschaduw er overheen aanbrengt. Doordat het een beetje plakt blijft de oogschaduw goed zitten. Het potloodje smeertje niet echt fijn uit, dit komt dus doordat hij een beetje plakt.

Als laatste kun je het ook nog als highlighter in je binnenste ooghoek of onder je wenkbrauw gebruiken, maar ik moet zeggen dat ik hem daarvoor niet zo mooi vind en liever andere producten voor gebruik.

Al met al een superfijn en multifunctioneel oogpotlood dus. De prijs is ook erg fijn; voor een NYX Jumbo Eye Pencil betaal je tussen de 2 en 4 euro, afhankelijk van waar je ze bestelt. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, gewoon even googelen dus!

Liefs, Laura

5 thoughts on “NYX Jumbo Eye Pencil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.