Babor Maxi Definition Eyeliner

Categoriën Ogen, Testjes

Mocht je je afvragen waarom er bijna nooit een review over een eyeliner op Beautyaddicts staat, of waarom er zo weinig ooglooks zijn waarin ik een lijntje op mij ooglid heb aangebracht, well that’s because I suck. Echt, ik ben een ramp met eyeliner. Ik heb honderden verschillende tutorials op Youtube bekeken, tientallen verschillende technieken geprobeerd, maar een strak lijntje kunnen zetten ho maar. Een lijntje op mijn waterlijn aanbrengen kan ik overigens wel, en dit doe ik dan ook best vaak.

Dus toen ik deze eyeliner van Babor uit ging testen dacht ik: daar gaan weer weer. Poging nummer 874. Tot mijn verbazing ging het nog best aardig! Ik bracht op mijn andere oog ook een lijntje aan, en het zag er gewoon goed uit! Oke, toegegeven, niet perfect, maar ik kon er wel mee over straat zeg maar.

Deze eyeliner is eigenlijk een soort vulpen, zo zie ik het in ieder geval. Een vulling er in stoppen werkt ook precies hetzelfde als bij een vulpen. In de gebruiksaanwijzing staat dat je de eerste keer heel vaak moet klikken voordat de punt volgelopen is met inkt, en dat klopt helemaal! Ik denk dat ik wel 60 keer heb zitten klikken… Maar goed, als hij dan eenmaal volgelopen is dan heb je ook wat. De punt van de eyeliner is trouwens gemaakt van (nep)haartjes, dat zie je niet vaak!

Met deze eyeliner kun je heel precies werken en dat vind ik erg fijn. Je kunt een heel dun lijntje tekenen, maar ook een dikkere. Hij droogt erg snel en vlekt niet. Het enige nadeel vind ik dat het moeilijk is om te bepalen hoeveel keer je moet klikken voor genoeg inkt. Soms wil je het nog een heel klein beetje aanpassen en dan moet je weer opnieuw klikken. Ik raad trouwens ook aan om deze liner op z’n kop te bewaren zodat je er gelijk mee aan de slag kunt, en minder vaak hoeft te klikken.

Ik weet niet precies waarom deze eyeliner zo goed werkt voor mij, misschien is het wel een combinatie van factoren. Het feit is dát hij goed werkt, and that’s all that matters to me.

Inmiddels heb ik deze eyeliner ongeveer een maand lang getest, niet iedere dag aangebracht maar wel vaak, en ik ben er heel erg tevreden over! Ik ben sowieso helemaal happy dat ik eindelijk een fatsoenlijk lijntje op mijn oog kan maken. Het is nog niet perfect, maar het begin is er!

De Maxi Definition Eyeliner van Babor kost €26,50 voor een houder inclusief een inktpatroon en een los patroon kost €13,50. Met één patroon doe je echt onwijs lang; na een maand gebruik zie ik nog niet dat er inkt uit de vulling is.

Liefs, Laura

9 thoughts on “Babor Maxi Definition Eyeliner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.