Covergirl Exact Eyelights

Categoriën Ogen, Testjes

Dit oogschaduwpaletje heb ik van mijn schoonzusje gehad. Zij was een paar maanden geleden naar Canada geweest (en ook nog even naar de VS) en had dit als cadeautje voor me meegenomen. Ook kreeg ik nog een mascara van Covergirl, maar daarover later nog een artikel.

Er zijn verschillende varianten van dit palletje, voor verschillende kleuren ogen. Mijn schoonzusje dacht dat ik bruine ogen had en nam die dus voor me mee, maar ik heb blauwe/groene ogen! Opzich helemaal geen probleem, deze kleuren kunnen ook prima bij blauwe/groene ogen. Bij het paletje krijg je een sponsapplicator en een kwastje om te blenden (kwastje staat niet op de foto).

De swatches:

De oogschaduw is niet echt goed gepigmenteerd. Dit zie je vooral bij de linker en rechter kleur. De twee middelsten lijken nog wel goed gepigmenteerd, maar dit komt vooral door de flits van de foto. Tijdens het aanbrengen van de oogschaduw moest ik echt heel vaak meer van het product pakken, niet fijn dus.

Op de achterkant van het doosje staan instructies. Voor een meer ‘dramatische look’ kon je de tweede kleur over je gehele bewegend ooglid aanbrengen, en dat heb ik gedaan. Dit is het resultaat:

Tja, ik ben er niet echt kapot van moet ik zeggen. Vooral omdat de oogschaduw zo slecht gepigmenteerd is, maar ook omdat ik de look zelf eigenlijk niks vind. Misschien is het toch niet geschikt voor mijn kleur ogen. Ik ga nog proberen om er een andere look mee te maken, wie weet is die wel leuk.

Liefs, Laura

8 thoughts on “Covergirl Exact Eyelights

  1. Ik vind de look juist wel mooi :) Maar volgens mij moet je er wel van houden en ik vind die kleurtjes altijd al heel mooi dus misschien daarom. Lijkt me een leuk palette voor erbij :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.