Essie Funny Face

Categoriën Nagels, Testjes

Wat een lovely kleurtje is dit van Essie! Hij is lekker creamy (geen shimmer of glitter) en heet ‘Funny Face’. Het is echt een ‘barbie roze’ kleur vind ik. Cute! 

Wat ik het fijnste vind aan lakjes van Essie is het kwastje. Ik weet niet wat het is, ik denk de vorm, maar het kwastje werkt enorm fijn. Het kwastje loopt als het ware een beetje uit, het is smal aan de bovenkant en iets breder aan de onderkant. Bij andere lakjes heb ik vaak dat ik per ongeluk over de randjes ga en er dus naast mijn nagel op de huid ook een beetje nagellak zit. Bij deze niet. Op de foto hierboven heb ik ook niets gecorrigeerd met een wattenstaafje of iets dergelijks. De onderkant bij mijn nagelriemen is daarom nog wat slordig, maar oke. Ik wilde gewoon graag laten zien hoe netjes je met dit kwastje kunt lakken.

Ik heb twee laagjes aangebracht. Een laagje had opzich ook gekund want hij was al vrij dekkend, maar ik heb er toch nog een extra laagje overheen gedaan voor de zekerheid en totale dekking.

Ik heb niet kunnen testen hoe lang deze lak chipvrij blijft, aangezien ik bezig ben met Trind en mijn nagellak er nu iedere dag af moet, maar mijn ervaring met Essie lakjes leert dat deze ongeveer 3 á 4 dagen chipvrij blijft bij mij. Dat is redelijk lang voor mij.

Liefs, Laura

10 thoughts on “Essie Funny Face

    1. Hij droogt heel erg snel, binnen een paar minuten is hij al droog. Maarrrr, zoals bij heel veel lakjes, duurt het wel een tijdje voordat hij echt uitgehard is. Bij sommige lakjes kan dit echt úren duren. Bij deze van Essie duurt het ongeveer een uur, en dan is hij al redelijk hard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.