Pupa zomercollectie

Categoriën Nieuwe Collecties, Ogen, Testjes

Al eerder schreef ik over de lipglossjes van de Pupa zomercollectie 2010, en daarover was ik erg enthousiast. Vandaag een review over de ‘Really Waterproof Black Mascara’ (€15,25)en de ‘Luminys Extra Pearl’ (€14,50).

De mascara heeft een normaal borsteltje, dus eentje met gewone haartjes, niets bijzonders dus. Hij is absoluut waterproof, hij overleeft bij mij zelfs een douchebeurt, maar je moet niet heel erg in je ogen wrijven. De meeste waterproof mascara’s zijn een ramp om later van je ogen te halen, deze gaat er gewoon af met make-up remover maar je moet wel iets harder ‘boenen’ dan normaal. Nadeel van deze mascara is dat hij vrij snel klontert, maar dat heb ik al gauw bij waterproof mascara’s. Het resultaat is oké, niet geweldig. Als je een mascara wil die je volle en lange wimpers geeft, zou ik deze niet aanraden. Als je een goede waterproof mascara zoekt wel.

Deze oogschaduw heeft een mooie turqoise kleur (03). De verpakking is wederom bruin met goud, wat ik wel chique vind. Ik heb drie verschillende swatches gemaakt, op verschilende manieren aangebracht: droog, nat en met oogschaduwbasis (v.l.n.r.).

Foto met flits

Zoals je ziet is hij droog aangebracht niet goed gepigmenteerd, nat is al beter en met oogschaduwbasis best goed (maar op één of andere manier minder shimmery?). Droog aanbrengen heeft dus geen zin, dan ben je héél lang bezig. Ik heb een look gemaakt met deze oogschaduw met een basis eronder. Zelfs met basis heb ik vaak meer van het product moeten pakken om het goed dekkend te krijgen. Overigens heb ik hier ook de mascara gebruikt. Ik vind een blauwe oogschaduw trouwens niet zo mooi bij blauwe/groene ogen, bij bruine ogen zou deze kleur veel beter staan.

Foto’s zonder flits

Kijk voor het dichtstbijzijnde verkooppunt van Pupa op de website.

Liefs, Laura

8 thoughts on “Pupa zomercollectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.