Trind The Perfect System

Categoriën Nagels, Testjes

Vier weken geleden vertelde ik jullie dat ik mijn nagels ging behandelen met The Perfect System van Trind. Vandaag laat ik jullie het resultaat zien, vertel ik hoe je het systeem moet gebruiken en deel ik mijn ervaringen. Klik hier om te zien hoe mijn nagels er vier weken geleden uitzagen.

En zo zien ze er nu uit:

Ik ben heel erg (maar dan ook echt héél erg) enthousiast over dit systeem! Wauw, ik bedoel, kijk zelf maar! Mijn nagels zijn láng! Zo lang zijn ze volgens mij nog nooit geweest. Check die ringvinger en duim! :O Mijn nagels zijn absoluut sterker geworden. Wanneer ik nu ergens tegenaan stoot, breekt mijn nagel niet zomaar af. Ook heeft de vijl ervoor gezorgd dat de ribbeltjes zijn verdwenen (lees verder voor hoe dit werkt).

Helaas heb ik soms nog wel last van het ‘afbladderen’ van mijn nagels, dus dat ik een laagje er af kan trekken. Niet wanneer ik nagellak of de Nail Repair van Trind op mijn nagels heb, maar wel wanneer ik dit eraf haal. Dan zie ik een klein stukje wat aan het ‘afbladderen’ is, en dan móet ik het eraf trekken. Dat was dus ook het geval tijdens deze kuur en daarom zijn mijn wijs- en ringvinger iets korter dan de andere nagels (aan mijn andere hand niet overigens). Deze heb ik namelijk een klein beetje korter moeten vijlen omdat de nagel wel heel erg dun was na het eraf trekken.

Hoe werkt het systeem?

Je kunt op de website van Trind precies lezen hoe het werkt, dus dat ga ik hier niet nog eens neerzetten. Wel vertel ik hoe ik het ervaren heb.

Met mijn nagelriemen was sowieso niet veel mis. Ze zaten alleen best aan mijn nagels vast en dit belemmerde de groei een beetje.  Door de Cutticle Remover heb ik de overtollige nagelriemen kunnen verwijderen en door de Culticle Balsam zijn ze soepeler geworden. Tijdens de kuur merkte ik wel dat mijn nagelriemen heel erg droog werden terwijl ik hiervoor daar nooit last van heb gehad. Daarom ben ik de Cuticle Balsam minder vaak gaan gebruiken dan in de gebruiksaanwijzing stond. Daar stond dat je het de eerste twee weken dagelijks moest aanbrengen, ik heb het toen één keer in de drie dagen gedaan. Na twee weken moet het gewoon wekelijks en dat werkt prima.

De Nail Magic, oftewel de vijl, heeft ervoor gezorgd dat de ribbeltjes op mijn nagels verdwenen zijn. Als eerste gebruik je de halve zwarte zijde. Deze haalt een klein laagje van je nagel af. Vervolgens gebruik je de halve witte zijde en tenslotte de lange grijze zijde. Deze laatste zorgt ervoor dat je nagels een gezonde glans krijgen.

De Nail Balsam en Nail Repair hebben ervoor gezorgd dat mijn nagels supersterk zijn geworden. Ik denk dat dit voornamelijk door de Nail Repair komt, maar misschien komt het ook wel door de combinatie met Nail Balsam. De eerste twee weken waren mijn nagels best gevoelig. Opeens voelde ik het heel erg als ik ergens tegenaan kwam, een beetje moeilijk uit te leggen eigenlijk. Maar na twee weken was dit verdwenen en nu voelt het weer gewoon normaal. Het zal wel het proces van sterker wordende nagels geweest zijn.

Tenslotte de Hand Repair. Tja, hier heb ik weinig over te zeggen: het is gewoon een goede handcrème.

Al met al dus echt een aanrader dit systeem. Het kost €39,95 en is absoluut het geld waard. Mocht je dit toch de duur vinden dan zou ik het Shiny & Strong setje (€12,95) aanraden omdat dit de producten bevat waarvan ik denk dat ze het meest effectief geweest zijn, maar dit weet ik natuurlijk niet zeker! Misschien is het wel de combinatie van alle producten geweest en daarom zou ik voor de zekerheid toch maar het hele syteem aanschaffen.

Liefs, Laura

10 thoughts on “Trind The Perfect System

  1. Hmm dat afbladderen is bij mij nu net de reden dat ze dus zwak worden en afbreken, dus als dat blijft is het denk ik sowieso niks voor mij. Blij dat het werkt voor je in ieder geval! :D

  2. Mooi geworden!
    Ben ook wel heel benieuwd naar Trind! Heb echt ‘n chronisch probleem met m’n nagelriemen, die zitten echt supervast (echt zo lelijk!). Heb al het een en ander geprobeerd maar nix heeft tot nu toe geholpen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.