Lee Stafford Hair Growth Treatment

Categoriën Haar

 

Jullie hebben hem al voorbij kunnen zien komen in deze shoplog: Hair Growth Treatment van Lee Stafford. Een product dat onder andere belooft de haargroei te stimuleren. Vandaag de review hiervan. 

Heb je het idee dat je lange haar vanaf een bepaalde lengte niet meer zo snel groeit? Of dat je het nooit langer kan laten groeien omdat je op een gegeven moment dorre, droge haarpunten hebt? Deze klachten kreeg Lee Stafford vaak te horen van zijn klanten en besloot toen een verzorgingsproduct te ontwikkelen dat deze problemen aanpakt.”

 Leuke uitspraak van Lee Stafford zelf:

“It’s like the earth. If the earth is not nourished you will never grow beautiful flowers!” 

Effect: Full potential hair – je haar bereikt haar maximale lengte zonder droog en dof te worden.�
Pluspunt: Zorgt ervoor dat je haarpunten minder snel afbreken.
Formule: Het ProGrowth Complex heeft een kalmerende en hydraterende werking op je hoofdhuid waardoor de haargroei van binnenuit een boost krijgt.
Bonus: Extra volume, sexy bouncy lokken! 

Wat belooft dit product allemaal? 

 

Hoe te gebruiken? 

Was je haar met shampoo en spoel het zorgvuldig uit. Masseer een kleine hoeveelheid Hair Growth Treatment (maatje ‘ei’) van wortel tot punt in. Laat het 5 minuten inwerken en spoel het daarna uit. Gebruik daarna nog eventueel conditioner. Vervolgens kun je je haar stylen zoals je gewend bent. Gebruik Hair Growth Treatment na elke wasbeurt tot je de gewenste lengte hebt bereikt. Voor onderhoud gebruik je het een keer per week. 

Resultaat 

Het product ruikt best lekker, heel ‘professioneel’. Een beetje moeilijk om uit te leggen, maar het ruikt naar ‘kappersspul’. Ik heb dit product nu ongeveer een maand gebruikt. Ik vond het moeilijk om te bepalen wanneer mijn haar ‘de gewenste lengte’ bereikt had. Ik heb het twee weken bijna iedere dag gebruikt, daarna een keer per week. Mijn haar is niet centimeters gegroeid, maar dat moet je ook niet verwachten vind ik. Of het sneller gegroeid is dan normaal durf ik niet te zeggen. Mijn haar is welliswaar geverfd, maar weer in mijn oude ‘eigen’ kleur en dus heb ik geen uitgroei waar je het bijvoorbeeld aan zou kunnen zien. Volume had ik al behoorlijk veel van mezelf, dus ook daarin merk ik weinig verschil. 

Wel merk ik dat mijn haar sterker is geworden: ik heb minder last van haaruitval. Ook lijkt mijn haar meer gevoed. Verder glanst mijn haar meer dan voorheen, maar dit kan ook door mijn nieuwe shampoo en conditioner komen. 

Ik vind het dus erg moeilijk om een oordeel over dit product te vormen, vooral omdat ik hiervoor al best tevreden was over mijn haar. Misschien heeft één van jullie ook ervaring met dit product? 

Hair Growth Treatment kost €9,49 voor 200 ml. en is te koop bij geselecteerde Etos winkels.

Liefs, Laura

20 thoughts on “Lee Stafford Hair Growth Treatment

  1. Ik heb altijd het idee alsof zulke dingen toch nooit werken. Hoe kan je haar nou sneller groeien als zoiets van binnen uit komt. Nouja, ieder zijn ding haha!

  2. deze maand is mijn haar 1cm gegroeid en ik heb het niet deze maand gebruikt want het is op dus nu weet ik dat het en dit spul ligt dat mijn haar zo snel was gegroeid. ik ga het weer kopen deze week :D

  3. In welke etos winkels kan je het kopen? Want ik was laast bij een etos winkel in Amsterdam en daar hadden ze wel Lee Stafford producten maar niet deze :(

  4. Ik heb het gisteren gekocht, ik was er al zolang naar op zoek! voor de dames die het nergens kunnen vinden ga naar: http://www.nelly.com op die site heb je erg veel haarproducten en ook lee stafford; hair grow! en niet alleen het masker maar ook de shampoo en conditioner ervan!!!! ik ben wel zo’n iemand die in dat soort dingen gelooft! ik heb gisteren me voorste pluk opgemeten en die was 22cm. volgende maand weer kijken en dan laat ik het hier zeker weten of het echt werkt!!

  5. Ik wil het ook graag gebruiken, maar ik was niet elke dag mijn haar omdat ik krullen heb en het stijl, en dat is dan heel veel werk om het elke dag helemaal opnieuw te stijlen. Ik was het dus om de dag, werkt het product dan ook nog? Of moet je het elke dag gebruiken om resultaat te zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.