Estée Lauder Bronze Goddess Self Tan

Categoriën Huidverzorging, Testjes

Het is de laatste tijd heerlijk weer, maar ook wel heel erg warm! Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar ik houd het hier in Nederland nooit lang uit in de zon. Het is hier vaak zo boeierig warm en benauwd, blegh! Toch wil ik wel graag een lekker zomers bruin kleurtje en zelfbruiner is dan de oplossing. Als je een goede zelfbruiner koopt en deze goed aanbrengt, krijg je een prachtig bruin kleurtje en zie je geen verschil met een kleurtje van de zon. Deze van Estée Lauder is een voorbeeld van zo´n goede zelfbruiner.

Het is een milk en hij is héél erg vloeibaar. De eerste keer pakte ik ook gelijk veel te veel. Hij trekt snel in en dat vind ik erg fijn. Zo hoef je niet lang te wachten met je kleding aan te trekken.

Wat deze zelfbruiner vooral zo goed maakt is dat je al heel snel resultaat ziet. Na één keer gebruik zag ik al verschil! De kleur die je krijg is ook mooi bruin, gelukkig niet worteltjesoranje! Ik gebruik hem ook op mijn gezicht. Na een weekje (3 keer aangebracht) heb ik al een lichtbruin kleurtje:

En dan de prijs: €29 voor 200 ml. Ai! Da’s duur. Als je het geld ervoor over hebt, is dit zeker een goede zelfbruiner. Als je wat minder te besteden hebt zijn er ook nog genoeg andere goede zelfbruiners (binnenkort meer hierover). Je moet dan misschien wat vaker smeren om resultaat te zien, en ook wat langer wachten voordat het ingetrokken is, maar dan betaal je ook maar ongeveer 5 euro en dat scheelt een hoop!

Liefs, Laura

11 thoughts on “Estée Lauder Bronze Goddess Self Tan

 1. Hoe krijg jij jouw lok zo mooi gestijld? Dat hij eerst naar beneden valt en dan naar buiten krult (weet anders niet hoe ik het moet omschrijven)? Dat probeer ik al zo lang, maar krijg het niet voor elkaar.

  1. Eerlijk gezegd doe ik niet veel bijzonders (vind ik dan). Ik ben gelukkig gezegend met heel makkelijk haar. Ik ben van plan om wel een filmpje op te nemen binnenkort over hoe ik mijn haar stijl, omdat ik er zo veel vragen over krijg ;). Dus die komt er aan :D.

 2. Ik wilde deze zooo graag fijn vinden, maar hij werkt niet bij mij. Heb hem 2 nachten achter elkaar aangebracht maar ik zie helemaal geen resultaat :(

  Ben nu weer overgestapt op Lancaster en L’oreal.. bij jou staat het wel mooi trouwens :)

 3. ik zat er aan te denken om deze te kopen nadat mijn huidige zelfbruiner op is. Ik gebruik nu die van Sun van Jil Sander, die is ook super fijn! maar erg moeilijk te verkrijgen. (ik heb geluk dat er een winkeltje bij mij in de buurt is die hem verkoopt)

 4. Hoi Laura,
  Zitten er glitters in deze selftan? En gebruik jij de fles die voor het lichaam bedoeld is gewoon voor je gezicht?
  Groetjes, Jolanda

  1. Beste Jolanda,

   Inmiddels is deze fles al weer een tijdje leeg helaas, maar als ik me goed kan herinneren zat er een héle kleine glitter in, maar eigenlijk nauwelijks zichtbaar op de huid. Ik gebruikte deze milk inderdaad gewoon op mijn gezicht. Er is er ook een van Estée Lauder speciaal voor het gezicht, maar deze milk werkte voor mij prima!

   Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.