Montagne Jeunesse Dead Sea Minerals Face Tonic

Categoriën Huidverzorging, Testjes

Na mijn laatste ervaring met een masker van Montagne Jeunesse stond ik nou niet echt te popelen om dit masker uit te testen. Toch heb ik me er aan gewaagd, misschien was dit wel een aangenaam masker. Wat belooft het?

“This masque is so relaxing, it makes you feel very calm. Sometimes we really need some me-time and this masque leaves you feeling very pampered. Packed with real Dead Sea nutrients and minerals your skin is left moisturised & re-hydrated. Suitable For Vegans, Gluten Free, Dairy Free, Nut Derivative Free.”

Oke dan! Klinkt goed! Het masker is gedrenkt in een vloeistof en ruikt erg naar menthol (naar mijn mening een beetje té). Je legt het op je gezicht en laat je vloeistof 5 minuten intrekken.

Na ongeveer één minuut begon het een beetje te branden bij mij. Nee hè, niet weer, dacht ik. Maar het branderige was niet zo erg als bij het vorige masker wat ik probeerde van Montagne Jeunesse en daarom besloot ik gewoon  door te zetten. Maar het was alles behalve ‘relaxing’ en ‘calm’.

Na gebruik voelde mijn gezicht wel zachter aan, maar niet eens echt goed gehydrateerd of zo. Gelukkig was mijn gezicht niet rood na afloop (heel even maar), want dan had ik beter niet door kunnen zetten. Ik ben in ieder geval niet onder de indruk van dit masker. Ik heb nog één masker liggen van Montagne Jeunesse, hopelijk is die wel fijn. Jullie horen het van me!

Liefs, Laura

5 thoughts on “Montagne Jeunesse Dead Sea Minerals Face Tonic

  1. ik doe eigenlijk nooit maskertjes, alleen wanneer ik met vriendinnen logeer en een beautyavondje hou. dan zijn die montagne jeunesse maskers wel leuk. maar of ze nou echt ubergoed werken?

  2. ik vind het altijd gokken met die maskertjes. Werken ze of werken ze niet. Ik heb nu men masker van Rituals en daarvan zie en merk ik het verschil echt! Bij die hier niet echt:s en voor hun prijs:s

  3. Oh die! bij mij brandde deze juist heel erg, ik hield het na 2 minuten echt niet meer uit en heb hem weggegooid. Bij mij voelde het echt alsof mijn huid ervan af gebrand werd.
    mijn huis is een week rood geweest -.-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.