Montagne Jeunesse Skin Polisher

Categoriën Huidverzorging, Testjes

Op de verpakking staat dat dit masker geschikt is voor de droge tot normale huid, en dat het ook op een gevoelige huid gebruikt kan worden. Mijn huid is normaal, met hier en daar wat droge plekjes en is ook gevoelig, perfect dus dit masker! Het belooft een diep reinigende en verfrissende werking.

Het masker bevat kleine scrubbolletjes, maar niet echt genoeg om je huid goed te scrubben. Maar het zal ongetwijfeld wel iets doen voor je huid. Het masker ruikt heel lekker zoet naar vanille en amandel met een vleugje  honing. Ik krijg er een beetje honger van!

Toen ik het masker had aangebracht kreeg ik al vrij snel een tintelend, ligt prikkelend gevoel. No worries, dacht ik, dit is het masker dat zijn werk doet en dit heb ik wel vaker bij andere maskers (zoals bij het Mint Julep Masque, mijn favoriet). Maar het gevoel werd erger, zelfs behoorlijk brandend, en op een gegeven moment was het gewoon niet lekker meer en deed het zelfs een beetje pijn. Dat kan natuurlijk niet goed zijn. Ik heb het masker dus na ongeveer 3 minuten eraf gewassen. Een paar weken later heb ik het weer geprobeerd (met het restje wat ik nog over had), maar ik kreeg weer dezelfde reactie. Erg jammer, dit heb ik nog nooit gehad bij een masker.

Hebben jullie wel eens zo iets gehad?

Liefs, Laura

7 thoughts on “Montagne Jeunesse Skin Polisher

  1. ik heb wel eens maskers van hetzelfde merk gebruikt (maar dan een ander zakje) en bij die had ik absoluut geen brandende gevoel of iets dergelijks. Hij was juist heerlijk.

    Wat raar dat je zo’n reactie kreeg, dat kan niet goed zijn! jammer :S

  2. Gisteren heb ik een girls-night gehad samen met een paar vriendinnen. En we hadden allemaal zo’n masker van het zelfde masker en iedereen een ander masker.
    Ik had een zee-maskertje en dat was zéér fris en het leek een beetje op tandpasta en mijn vriendin had passievruchten en zij had een enorme warme zéér pijnlijke vloet op haar huid door dat maskertje. Maar ze hield vol en nu heeft ze zeer mooie en propere poriën .
    Dus ik denk dat het aan het maskertje ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.