GOSH Holographic

Categoriën Nagels

In mijn shoplog van een paar dagen geleden hebben jullie hem al voorbij kunnen zien komen: GOSH Holographic. In die shoplog vertelde ik ook dat dit lakje een ramp is om te lakken. Wat is precies het probleem?

Wanneer je een streep zet met het kwastje van GOSH holographic en je gaat daar nog even overheen om het bij te werken, dan haal je die streep er weer af. Het is bijna onmogelijk om een laagje egaal aan te brengen. Op Twitter kreeg ik de tip van Delta Cephei om eerst een dun laagje aan te brengen, deze te laten drogen en vervolgens nog twee dikke lagen door ‘zwevend’ te lakken. En dit werkt! Nog steeds zie je een paar kleine foutjes, maar die vallen amper op.

Maar zoals je op de foto hierboven ziet, is het resultaat wel erg mooi als hij er eenmaal op zit. Vooral in de zon is de holografische weerkaatsing echt prachtig.

Liefs, Laura

29 thoughts on “GOSH Holographic

  1. Wow! Die is echt prachtig!
    Ik zou deze zooo graag hebben, maar ik heb met mezelf afgesproken dat ik deze maand NIKS, maar dan ook niks ga kopen. Ook geen verzorgingsproducten, ik heb van alles nog genoeg :)
    Maar deze komt op mijn lijstje voor volgende maand! ;)

  2. Issie ook makkelijk te verwijderen? Heb namelijk laatst mijn eerste glitterlakje gekocht en die is echt een HEL om te verwijderen, vraag me nu af hoe het met holo’s is.

  3. wow! ik ben helemaal verliefd geworden op holo lakjes, ik zie steeds schitterende swatches online, maar ik heb er echt nog geen één..deze moet ik echt hebben! maar snel naar de kruidvat vandaag :D hopelijk is hij niet steeds uitverkocht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.