Rituals nieuwe nagellak

Categoriën Nagels, Nieuwe Collecties, Testjes

Een paar weken geleden introduceerde Rituals een complete nagelverzorgingslijn met producten voor je nagelriemen, nail whitener, base- en topcoat en 8 nagellakjes in trendy kleuren. Alle producten zijn verrijkt met de edelsteen Robijn en bevatten daarnaast hun eigen extra edelsteen. Ik testte voor jullie de base- en topcoat en de nagellak in de kleur ‘Rebel Rose’

De nagellak komt in een doosje, wat een luxe gevoel geeft. Aan de binnenkant van het doosje staat de tekst “Contains pure Ruby. According to ancient Chinese medicine, Ruby gives strength and energy“. Leuk!

 

Ik vind deze kleur erg leuk, zeker voor de zomer. De kleur dekt in 1 (!) laagje, en dat zie je niet vaak. Het voordeel hiervan is ook dat de nagellak zo sneller droog en uitgehard is dan wanneer je meerdere laagjes aan moet brengen.

De nagellak blijft, zonder de topcoat, ongeveer 2 dagen zitten zonder te chippen en dat is gemiddeld voor mij. Mét de base- en topcoat blijft hij echter wel 5 dagen zitten, zonder chippen en da’s lang! De topcoat doet goed zijn werk dus, en de basecoat overigens ook want mijn nagels zijn niet verkleurd. De basecoat droogt ook echt supersnel! Het duurt trouwens wel lang voordat de topcoat droog is. Klein minpuntje.

Al met al ben ik zeer tevreden over deze lakjes! Binnenkort geef ik er ook 3 weg, dus hou Beautyaddicts in de gaten zou ik zeggen!

De Rituals lakjes (en de base- en topcoat) zijn te koop in de Rituals winkels en kosten €9,90 per stuk.

Liefs, Laura

14 thoughts on “Rituals nieuwe nagellak

  1. ik ben er fan van. Bij mij bleef ie vijf dagen idd helemaal goed zitten, dag zes mini chippies, dag zeven weer meer chippies. Maar nog minder chips die ik normaal na 2 dagen al heb :p

    1. Dat kan ik niet garanderen, omdat niet alle computerschermen kleuren precies hetzelfde weergeven. Op mijn scherm klopt de kleur exact!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.