Maybelline Dream Bronze

Categoriën Huidverzorging, Testjes

In deze shoplog hebben jullie hem al snel voorbij kunnen zien komen: de Maybelline Dream Bronze. Dit is een bodylotion die je huid ook nog eens een bruin kleurtje geeft.

Ik kocht deze bodylotion bij de Action voor maar €2,75. Ik had hem nog nooit ergens anders gezien (drogisterij, supermarkt) en was daarom des te nieuwsgieriger. Er staat op dat het voor de donkere huid is, maar ach, dat maakt niet zo veel uit.

Verwacht geen onmiddelijk resultaat van dit product. Het is immers ook een bodylotion (ook geschikt voor gezicht) en geen echte zelfbruiner. Toch ben ik erg enthousiast over dit product. Na 4 dagen iedere dag deze bodylotion gesmeerd te hebben, zag ik al resultaat. Je kunt de kleur langzaam opbouwen maar natuurlijk is er wel een limiet. De kleur blijft nog ongeveer 4 dagen zitten als je stopt met smeren.

Verder ruikt hij ook nog eens niet onaangenaam. Niet erg speciaal, maar hij stinkt niet (wat bij echte zelfbruiners vaak wel het geval is).

Voor minder dan 3 euro vind ik dit absoluut een aanrader! Ik heb al een tube bijgekocht. Dus als je hem nog kan bemachtigen: doen!

Extra tip: bij de Action zag ik ook AXE zelfbruinende bodylotion voor €0,69! Helaas niet meegenomen maar deze lijkt me ook zeker het proberen waard voor die prijs! AXE is dan wel voor mannen, maar who cares? Een zelfbruinende bodylotion blijft een zelfbruinende bodylotion, ongeacht of het voor mannen of vrouwen is!

Liefs, Laura

4 thoughts on “Maybelline Dream Bronze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.