Montagne Jeunesse Gel Cream Masker

Categoriën Huidverzorging, Testjes

De vorige twee Montagne Jeunesse maskers die ik gebruikt had waren nou niet bepaald een succes te noemen (klik hier en hier voor de reviews). Ik stond dan ook niet echt te popelen om dit laatste masker van dit merk wat ik had liggen, te testen. Toch waagde ik me er aan, en ik moet zeggen: deze is prima!

Het masker ruikt heerlijk naar aardbeien, lekker zoet. Er zitten een paar kleine scrubbolletjes in, die je huid heel lichtjes scrubben tijdens het aanbrengen. Ik adviseer om je huid van tevoren alsnog te scrubben met een goede gezichtsscrub, want die paar scrubbolletjes die er in zitten zijn niet voldoende. Door te scrubben wordt het masker nog beter opgenomen door de huid.

Het masker is wel vrij waterig, met als gevolg dat het zo van je gezicht af druipt als je niet oppast. Een beetje jammer, want het masker zelf is best fijn. Niet dat het nou heel diep reinigt (wat het wél beloofd overigens) maar het maakt mijn gezicht wel lekker zacht en glad. Maar het heeft dus niet de dikke creamy structuur zoals op de afbeelding op de verpakking.

Al met al vind ik dit het fijnste masker van Montagne Jeunesse de drie die ik de afgelopen tijd getest heb. Ik heb totaal geen irritaties gehad.

Liefs, Laura

5 thoughts on “Montagne Jeunesse Gel Cream Masker

  1. I loooooove maskers van dit merk!!!! Mijn favorieten zijn fudge en chocolade maskers! Ja, natuurlijk om de geur, maar ook zeker om de werking :) Vooral fudge maakt je poriën echt goed schoon. En sauna-masker met aardbei is heerlijk na een avondje stappen. Dusss… echte aanraders :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.