Shoplog 5-08-2010

Categoriën Lifestyle

Vandaag een shoplog van dingen die ik de afgelopen weken heb gekocht / besteld.

Allereerst ben ik met mijn ouders naar een shopping mall in Wijnichem geweest (België, vlak bij Antwerpen). Een erg leuk winkelcentrum, met een MAC filiaal! Bij MAC kocht mijn moeder een oogpotloodje, waar jullie misschien ook binnenkort een artikel over kunnen lezen. Ik vind hem namelijk ook erg fijn.

Zelf kocht ik een witte jeans legging (jegging) van Pieces bij Vero Moda met 70% korting en die kostte met korting nog geen 5 euro, een koopje dus! Hier kocht ik ook een bloemensjaal, wederom met 70% korting, voor dezelfde prijs als de jegging.

Verder heb ik op Ebay nog een paar fimocanes gekocht. Dit zijn staafjes waar je een heel dun plakje van af moet snijden en die plak je op je nagel(s). Ik heb bloemetjes en fruit. Ik had liever wat meer fruit gehad dan bloemetjes, maar ze werden random verpakt dus ik had geen keuze.

Als laatste heb ik eindelijk een 88 warm palette besteld. Niet via Coastal Scents (waar bovenstaande foto vandaan komt), maar ook via Ebay. De palettes verschillen volgens mij een beetje, afhankelijk van waar je ‘m koopt, maar het gaat mij er om dat er lekker veel neutrale kleurtjes in zitten. Ik ben erg benieuwd naar dit palet, hopelijk komt hij heel aan, maar ik vrees dat er toch een paar pans zullen sneuvelen onderweg. Ach, genoeg andere kleurtjes om uit te kiezen.

Liefs, Laura

15 thoughts on “Shoplog 5-08-2010

  1. Toffe shoplog, ik wil binnenkort ook nog eens naar Wijnegem shoppingcenter. Was er nog iets van de laatste Mac collectie in voorraad trouwens? Ik wil die stereo rose MSF eigenlijk nog graag :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.