NYX Narcissus

Categoriën Lippen

Een paar dagen geleden deed ik bij Boozyshop een kleine bestelling: twee NYX Round Lipsticks in de kleuren Narcissus en Fig. Over deze laatste komt later een artikel. Ik wilde deze kleuren al heel lang, maar iedere keer wanneer ik keek was één van de twee uitverkocht. Tja, en om dat één lipstick te bestellen en daar bijna 2 euro verzendkosten voor te betalen vond ik ook zo wat. Maar nu waren ze dan eindelijk allebei op voorraad. Vandaag laat ik jullie Narcissus zien.

Allereerst de structuur van de lipstick. Ik had nog nooit eerder lipsticks geprobeerd van NYX, maar ik ben verkocht! Ze zijn heerlijk creamy en dekken erg goed. Doordat ze zo creamy zijn blijven ze helaas niet erg lang zitten, een drankje overleven ze net.

Narcissus is echt een Barbie roze kleur. Wanneer je lang blond haar hebt, blauwe ogen en deze lipstick draagt… jep, dan ben je net Barbie. Bij mij valt het nog wel mee vind ik zelf, ik heb ook blauwe ogen, maar wel bruin haar. Narcissus schijnt een dupe te zijn van de populaire MAC St. Germain, alleen is Narcissus meer rood-roze en St. Germain meer lila-roze.   

Full face foto:

Als ik een opvallende lipstick draag, houdt ik de rest graag rustig. Ik draag verder alleen een lichte blush, mascara en eyeliner op mijn waterlijn. Ik vind het een erg gave lipstick, maar je moet hem wel durven dragen.

Liefs, Laura

11 thoughts on “NYX Narcissus

  1. Ik vind de kleur erg mooi maar het staat me niet! Ik heb ook een paar van dat soort kleurtjes en veeg ze altijd uit zodat het nog heel subtiel aanwezig is en daarna gewoon gloss erover. :)

  2. Ik ben gek op roze lip producten. Dit vind ik ook een ‘veilige’kleur. Ik zou nog niet zo snel rood of andere donkere kleuren dragen. Roze kan altijd vind ik!

  3. Prachtige kleur! Ik heb ook wel blond haar en grijs-blauwe ogen, maar denk toch niet dat ik zo snel op een Barbie ga lijken met deze kleur. Heb een soort-gelijk kleurtje van YSL, superrrrr mooi :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.